Comemorare Paul Walker, 7 decembrie, Bucuresti

Comemorare Paul Walker, 7 decembrie, Bucuresti
  • Paul Walker a murit la 40 de ani
  • Se fac astfel de comemorari la nivel international
  • Sambata se doreste realizarea unui record de burnout national
Distribuie pe Facebook

Sambata, incepand cu ora 12, orice persoana care iubeste masinile de orice fel, pasionat sau profesionist, este asteptata la China Town, unde va avea loc comemorarea actorului Paul Walker. Sunt asteptate sute de masini de toate felurile, de drift, expo tuning, motorsport, care sa ii aduca un ultim omagiu lui Brian O'Connor, personajul care ne-a inspirat pe toti.

Sambata, pe platoul urias unde au loc periodic manifestari auto din cadrul China Town va avea loc un eveniment de suflet la care sunt invitati absolut toti cei care au urmarit filmele lui Paul Walker. Actorul american decedat in urma unui accident auto este cel mai bine cunoscut de toata lumea prin seria de filme Fast & Furious, film ce ne-a marcat copilaria si i-a inspirat pe multi pasionati de masini si motorsport. Initiativa acestui eveniment a venit din partea Legal Racing.

Sambata vor avea loc demonstratii de drift, burnout si cerculete in tandem, dar sunt asteptati si cei cu masini de expozitie, tuning, styling, car-audio, adica tot domeniul auto care l-a consacrat pe Paul Walker si de care era si el pasionat. Nu trebuie sa uitam ca rolul din Fast & Furious i-a aprins pasiunea pentru masini, astfel incat a ajuns sa detina un garaj de autoturisme modificate si sa conduca la randul sau mai multe modele clasice americane si europene. Asadar, nimeni nu poate pune la indoiala pasiunea lui Paul, aka Brian O'Connor, pentru masini si tot ce tine de ele.

Va asteptam asadar, cu mic, cu mare, sa-i aducem un ultim omagiu lui Paul si carierei sale actoricesti care ne-a influentat pe toti. Vino la China Town Romania, sambata, incepand cu ora 12:00 ca sa facem impreuna ceea ce ii placea si lui. Locatia este situata imediat dupa ce treci de podul peste Centura Bucuresti, la stanga, iesire Colentina. Unde se face dupa pod o banda speciala de incadrare la stanga, acolo faci stanga, iar personalul Irbis Guard de va indruma mai departe. Intrarea este libera!

Distribuie pe Facebook
mai multe