Se va numi Fast9 iar posterul oficial a aparut deja pe internet

Se va numi Fast9 iar posterul oficial a aparut deja pe internet
  • A aparut posterul viitorului Fast9
  • Imaginea a fost postata pe Instagram de Tyrese Gibson
  • Matt Damon debuteaza in celebra franciza nascuta in 2001
Distribuie pe Facebook

Tyrese Gibson, unul dintre personajele importante ale francizei The Fast and Furious, a postat pe pagina sa oficiala de Instagram posterul celei de-a noua parti a filmului care a impartit pasionatii auto in doua.

The Fast and the Furious a fost difuzat in premiera acum 16 ani, iar acum a ajuns la a 8-a parte. Din pacate, pe drum, filmul si-a cam pierdut din esenta, unele voci sustinand ca de la a 3-a parte incoace (Tokyo Drift), totul a devenit o telenovela care pune accentul mai mult pe explozii si rasturnari de situatie.

Fanii peliculei au fost divizati, insa asta nu i-a impiedicat pe producatori sa continue sa scoata filme pe banda rulanta. Asa se face ca cea de-a 8-a parte nici nu a debutat bine in cinematografii, ca internetul a fost luat cu asalt de posterul oficial al viitorului film. Acesta se va numi Fast9 si va fi lansat in aprilie 2019.

Fotografia a fost postata de Tyrese Gibson (Roman Pierce), unul dintre cele mai importante personaje ale filmului, pe contul sau oficial de Instagram, unde a dezvaluit si numele catorva actori care i se vor alatura in cea de-a 9-a parte a francizei.

Poster oficial Fast9

Astfel, pe langa Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Sung Kang, Ludacris si Michelle Rodriguez, Fast9 il va coopta si pe Matt Damon, celebru pentru filme precum The Bourne Identity, Saving Private Ryan, Good Will Hunting, Interstellar sau The Martian.

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noua parte a francizei The Fast and Furious va fi lansata in aprilie 2019, sub motto-ul "Can't Outrun a Ghost." Dupa moartea surprinzatoare a actorului Paul Walker, toata lumea se astepta ca personajul jucat de acesta (Bryan O'Connor) sa apara intr-un fel sau altul in aceasta ultima parte, insa din cate se pare, nu va fi nici de aceasta data cazul.

Distribuie pe Facebook
mai multe