Vin Diesel anunta ce urmeaza dupa Fast and Furious 10. "Va fi un film doar cu femei"

Vin Diesel anunta ce urmeaza dupa Fast and Furious 10. "Va fi un film doar cu femei"
  • Vin Diesel anunta ce urmeaza dupa Fast And Furious 10
  • Actorul vorbeste despre un spin-off doar cu femei
  • Scenariul noii productii este aproape gata
Distribuie pe Facebook

Intrebat ce urmeaza dupa cea de-a zecea si, teoretic, ultima parte a seriei Fast And Furious, Vin Diesel a oferit un raspuns extrem de surprinzator, la care nu se astepta nimeni.

Programat sa debuteze in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 22 a lunii mai, mult anticipatul FAST 9 nu va fi nici pe departe ultimul titlu din celebra serie Fast and Furious. Ba dimpotriva: un nou film, al zecelea la numar, va fi lansat anul viitor - asa cum se stia deja de o buna bucata de vreme.

Dupa respectiva productie, despre care se spune ca ar putea avea nu una, ci doua parti, totul se va incheia si nimic altceva...

... nu va mai urma, ai fi probabil tentat sa crezi. Extrem de gresit, daca planurile lui Vin Diesel - anuntate cu ocazia unui interviu acordat platformei MTV, in cadrul turneului de promovare al mult anticipatului film Fast and Furious 9 - de a lansa un nou spin-off, de aceasta data doar cu femei, vor prinde viata si deveni realitate.

Actorul din spatele celebrului Dominic Toretto a mai precizat si ca un scenariu pentru productia respectiva se afla in lucru.

In crearea povestii primului Fast and Furious (exclusiv) cu femei sunt implicate Nicole Perlman, Lindsey Beer si Geneva Robertson-Dworet, care au lucrat la filme precum Guardians of the Galaxy sau Captain Marvel. Rolurile principale le-ar putea reveni lui Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si, de ce nu, Charlize Theron.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2020