Cum a devenit un roman cu Audi cel mai aplaudat si respectat sofer din Bucuresti

Cum a devenit un roman cu Audi cel mai aplaudat si respectat sofer din Bucuresti
  • Numerele sunt de Suedia
  • Soferul circula 100% legal
  • Rovinieta are numarul mentionat pe ea
Distribuie pe Facebook

Un sofer din Romania, stabilit in Suedia, dar venit in vacanta la Bucuresti, a devenit vedeta si eroul tuturor in aceasta saptamana. Domnia sa a fost in repetate randuri oprit de Politia Rutiera, din cauza placutei de inmatriculare de la Audi-ul sau. Dar numarul de inmatriculare este perfect legal.

Foto: R. Adam

Un sofer care circula cu un Audi A5 in Bucuresti a devenit vedeta si in acelasi timp erou. Dansul conduce masina in Suedia, acolo unde lucreaza, venind in Romania pentru a-si petrece concediul Autoturismul este perfect legal inmatriculat in Suedia, stat al Uniunii Europene la fel ca si Romania, avand toate taxele la zi. Mai mult, asa cum cere legea, automobilul are si taxa de drum, rovinieta, platita pentru tara noastra la zi.

Audi MUEPSD

Cu toate astea, automobilul german este un magnet pentru Politia Rutiera. Din cauza placutei de inmatriculare fata/spate. Care este 100% legala. Este o placuta personalizata, deoarece Suedia iti permite numere personalizate, atata timp cat nu le mai are nimeni. Romanul nostru a ales o placuta... aparte. Niste numere de inmatriculare cu dedicatie. Care reprezinta singura forma de protest pe care o poate face un roman plecat din tara, fortat de imprejurarile negative facute de Guvern.

Romanul care traieste in Diaspora a ales sa puna pe masina o forma de protest 100% legala, fiind singura lui optiune de a-si arata nemultumirea fata de partidul care conduce tara nu tocmai bine. Este o alternativa destul de buna si foarte creativa la Piata Victoriei care, din pacate, nu exista in Suedia.

Audi MUEPSD

Politia Rutiera, chiar daca l-a oprit in trafic de mai multe ori crezand ca e vorba de niste numere false, nu a avut ce sa-i faca si l-a lasat sa circule mai departe fara amenda.

Se pare ca dumnealui nu este singurul care are asemenea numere, placute din Marea Britanie cu aceleasi doua cuvinte magice fiind fotografiate.

Audi MUEPSD

Oare cum o fi aratat discutia dintre agentii de la Politia Rutiera cand au oprit aceasta masina in trafic?

Radar

- Colegul, raporteaza te rog viteza cu care a inregistrat aparatul radar Audiul gri M*IEPSD!

Sefu'

- Sefu', ce facem cu M*IEPSD? Il amendam, ii luam numerele?

Rovinieta

- Doresc rovinieta pentru 7 zile incepand de azi, autoturism, M*IEPSD.

Taxa de pod

- Trimite SMS cu M*IEPSD.

La mall:

- Posesorul autoturismului cu numarul de inmatriculare M*IEPSD este asteptat de urgenta la masina

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2018