VIDEO: O cioara a distrus un Logan la Satu Mare. Si aici ne referim la pasare!

VIDEO: O cioara a distrus un Logan la Satu Mare. Si aici ne referim la pasare!
Dupa titlu ai spune ca vorbim despre o persoana, insa in realitate e vorba chiar de o cioara. Adica o pasare cu denumirea in latina Corvus frugilegus, intalnita peste tot, care, cumva, a intrat intr-o Dacie Logan si a facut-o zob.
Distribuie pe Facebook

Mai tineti bancul cu verificarea etanseitatii la Dacie, cu pisica? Se pare ca ceva este adevarat in toata gluma asta. Nu se stie cum, dar o cioara a intrat intr-un Logan care pare sa fie parcat langa un service pentru reparatii. Fie ca a intrat singura, pe undeva pe dedesubt, fie ca a bagat-o cineva intentionat, sau ca sa faca o gluma, cert este ca doamna cioara si-a cam batut joc de interiorul acelui Logan.

Din scurtul clip postat pe Youtube, ne dam seama ca cioara si-a facut nevoile peste tot, facand acel interior complet inutilizabil. Sau, cine stie, tipic romanesc, s-ar putea sa vedem Loganul maine la vanzare, dupa o spalare buna, ca fiind un automobil impecabil, ca nou! Cert este ca ciorile mananca numai starvuri si gunoaie, iar mirosul lor este unul... departe de parfumul Chanel. Un parfum care va dainui in acel Logan pe vecie.

Tu ce parere ai? Cioara a intrat din greseala, Loganul este colivia ei sau pur si simplu vrea sa fure niste fer vechi?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2018