BMW a lansat si-n Romania masina care consuma doar 1,6 la suta. Uite aici cat costa

BMW a lansat si-n Romania masina care consuma doar 1,6 la suta. Uite aici cat costa
  • BMW a lansat si-n Romania masina care consuma doar 1,6 la suta
  • Noua verisune de motorizare 330e porneste de la 48.255 de euro
  • Propulsie este asigurata de un sistem plug-in hybrid cu 292 CP
Distribuie pe Facebook

Cutia Steptronic in opt rapoarte, jantele din aliaj pe 17 inch, dar si blocurile optice cu tehnologie LED se numara printre multiplele dotari oferite in standard.

Prezentata in detaliu la sfarsitul acestei veri, noua versiune de motorizare 330e ocupa un loc fruntas in topul celor mai eficiente autoturisme ale momentului. Multumita sistemului de propulsie plug-in hybrid, care combina un motor electric cu o unitate 2.0 turbo pe benzina, masina companiei BMW anunta un consum mediu de carburant ce variaza intre 1.6 si 1.9 litri la 100 de kilometri.

Cu pedala de acceleratie la podea insa, lucrurile se schimba radical. Datorita unei puteri maxime de 292 de cai, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.9 secunde.

Totodata, asa cum ii sta bine unui hibrid de ultima generatie, noua varianta de motorizare 330e se mai poate lauda si cu un mod electric capabil sa ofere o autonomie deloc neglijabila, de pana la 66 de km. Seria vestilor bune continua cu echiparea standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv o cutie Steptronic in opt rapoarte, jante din aliaj pe 17" sau blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de altfel, si climatizarea automata ori bancheta spate rabatabila. Tapiteria din piele si scaunele fata incalzite costa, in schimb, in plus.

De asemenea, pe lista dotarilor disponibile in mod optional regasim si farurile cu laser, rotile cu diametrul de pana la 19 inch, senzorii de parcare fata / spate, dar si directia sport variabila, de exemplu. In ceea ce priveste nota de plata a noii variante de motorizare 330e, ei bine... masina companiei BMW este comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 48.255 de euro.

2019 BMW 330e

2019 BMW 330e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2019 BMW 330e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2019