Costa cu peste 8.200 de euro mai putin decat Dacia Spring, dar ofera de peste doua ori mai multa putere. In plus, farurile cu LED, tapiteria din piele si display-ul central cu diagonala de 10.1 inch sunt standard

Costa cu peste 8.200 de euro mai putin decat Dacia Spring, dar ofera de peste doua ori mai multa putere. In plus, farurile cu LED, tapiteria din piele si display-ul central cu diagonala de 10.1 inch sunt standard
  • Costa cu peste 8.200 de euro mai putin decat Dacia Spring, dar ofera de peste doua ori mai multa putere
  • In plus, farurile cu LED, tapiteria din piele si display-ul central cu diagonala de 10.1 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj, cu diametrul de 16 inch. Ori instrumentele de bord digitale si configurabile.

Prima jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism marca BYD, celebrul producator asiatic de automobile anuntand de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, lansarea modelului Yuan Pro. Caracterizat de o lungime de circa 4.37 metri, produsul in cauza, disponibil, pe piata din China, la preturi care pornesc de la echivalentul a 12.581 de euro, se bucura exclusiv de prezenta si serviciile unui motor electric - sinonim cu un total de 90 de cai, plus 180 de Newton-Metri.

BYD Yuan Pro

Insotita de o baterie litiu-fosfat de fier cu capacitatea de 38.00 sau, daca vine vorba despre variantele de mijloc si top, comercializate in schimbul unei sume minime de 13.893, respectiv 14.943 de euro, 47.04 kWh, reteta mentionata anterior continua cu o autonomie maxima de 320 ori 401 kilometri - conform normelor CLTC. In ceea ce priveste durata reincarcarii, o sesiune 30 - 80% nu dureaza decat 30 de minute - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic puse la dispozitia clientilor.

Aceeasi electrica de la BYD se mai poate lauda - totodata, si cu o echipare standard deloc neglijabila, printre dotarile oferite, fara costuri suplimentare, de versiunea de 12.581 de euro a noului Yuan Pro regasindu-se inclusiv farurile cu tehnologie LED. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, nici jantele confectionate din aliaj, cu un diametru de 16 inch, tapiteria realizata din piele, display-ul central cu o diagonala de 1.1 inch, instrumentele de bord digitale si configurabile etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2023