Cumperi una si mergi aproape gratis. Cat costa in Romania masina care consuma doar 1,5 la suta

Cumperi una si mergi aproape gratis. Cat costa in Romania masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Noul Volkswagen Passat GTE se vinde in Romania la preturi incepand de la 38.952 de euro
  • Automobilul germanilor ofera un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, cu 218 cai putere
  • Consumul mediu de carburant anuntat oficial variaza intre 1.5 si 1.6 litri la 100 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 17 inch sau climatizare cu reglare automata a temperaturii pe trei zone.

Lansata pe piata in urma cu aproape jumatate de decada si trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta generatie a celebrului Volkswagen Passat este disponibila la vanzare in nenumarate variante de motorizare. Printre optiunile oferite se numara chiar si o versiune de tip plug-in hybrid, comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la aproape 39.000 de euro.

Vorbim, bineinteles, despre modelul GTE, al carui sistem de propulsie combina binecunoscuta motorizare 1.4 TSI cu un motor electric si o baterie de 13.0 kWh, astfel rezultand un total de 218 CP.

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 7.6 secunde, insa mult mai impresionant este consumul mediu de carburant. Potrivit primelor informatii date publicitatii, cel mai eficient Volkswagen Passat al momentului are nevoie de numai 1.5 - 1.6 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 km, deloc surprinzator daca tinem cont de...

... autonomia modelului GTE in modul complet electric: pana la 70 de kilometri daca luam in calcul vechiul ciclu NEDC sau cel mult 57 km daca vorbim despre noua metoda de testare WLTP.

Acum, daca vine vorba despre echiparea standard, versiunea plug-in hybrid a noului Volkswagen Passat Facelift dispune inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 17 inch sau climatizare cu reglare automata a temperaturii pe trei zone. Fara costuri suplimentare sunt oferite si cutia cu dublu ambreiaj DSG - in varianta cu sase trepte de viteza, dar si display-ul central de 20.3 cm.

Pentru clientii mai pretentiosi, modelul GTE a pregatit si tapiterie din piele (+2.402 euro), faruri LED Matrix (+2.033 euro), afisaj pe parbriz (+534 euro) sau navigatie Discover Pro (+1.782 euro).

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe