Este inceputul unei noi ere. Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta! Cat costa in Romania

Este inceputul unei noi ere. Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta! Cat costa in Romania
  • Este inceputul unei noi ere
  • Nemtii ofera pentru prima data in Europa masina asta!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o tapiterie realizata - partial, din piele artificiala.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul anului precedent, mult anticipata varianta europeana a primului Mercedes EQB din istorie a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc, conform informatiilor si detaliilor aflate pe site-ul importatorului local, de la putin peste 57.000 de euro.

In configuratia de baza - comercializata sub indicativul 300 4Matic, noua masina din oferta nemtilor a pregatit un sistem de propulsie cu doua motoare electrice, plus o putere maxima de circa 228 de cai.

Mercedes EQB - Versiunea europeana

Mercedes EQB - Versiunea europeana

O baterie cu capacitatea de 66.5 kWh completeaza, printre altele, fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca autonomia maxima depaseste, cu putin, 420 de kilometri. De cealalta parte, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza, cu acceleratia la podea, exact 8.0 secunde, potrivit unor informatii si detalii publicate anterior.

Mult anticipata versiune europeana a primului Mercedes EQB din istorie isi va mai intamplina clientii de pe piata din Romania si intr-o configuratie cunoscuta sub indicativul 350 4Matic - daca mai trebuia precizat.

Un sistem de propulsie cu doua motoare electrice, plus o baterie cu capacitatea de 66.5 kWh raspunde, si in cazul de fata, diferitelor sarcini si provocari, cu mentiunea ca apasarea pedalei de acceleratie va dezlantui o putere maxima de 292 de cai. De unde si un timp de doar 6.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora.

Autonomia maxima ramane - in schimb, neschimbata, si masina comercializata sub indicativul Mercedes EQB 350 4Matic promitand sa parcurga, cu numai o singura incarcare, undeva in jurul a 420 de kilometri.

Mercedes EQB - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Mercedes EQB - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2022