Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa cea mai ieftina masina de la Tesla

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa cea mai ieftina masina de la Tesla
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Cat costa cea mai ieftina masina de la Tesla
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani - inca din vara lui 2017, cea mai accesibila masina din oferta actuala a companiei Tesla a fost lansata oficial - zilele acestea, si pe piata din Romania. Comercializata sub denumirea de Model 3, respectiva gama este disponibila la preturi incepand de la 42.990 de euro - in trei configuratii complet diferite, potrivit configuratorului local.

Botezata Standard Range Plus, versiunea de baza vine cu un singur motor - montat la nivelul puntii spate, si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.6 secunde, conform brosurii oficiale.

Tesla Model 3 Facelift

Tesla Model 3 Facelift

O viteza de top de aproximativ 225 de kilometri pe ora, dar si o autonomie maxima de pana la 448 de kilometri completeaza - intr-un final, lista cu specificatii de ordin tehnic a celei mai accesibile variante din gama comercializata de Tesla sub numele de Model 3. De cealalta parte, echiparea standard caracteristica respectivei masini cuprinde inclusiv jante pe 18 inch, scaune incalzite si plafon din sticla.

Urmeaza, in schimbul unei sume care pleaca de la 51.990 de euro, o versiune Long Range cu doua motoare electrice si tractiune integrala inteligenta, capabila de un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.4 secunde.

Aceeasi varianta se mai poate lauda - in plus, si cu o viteza maxima de aproximativ 233 de kilometri pe ora, dar si cu o autonomie totala de pana la 614 kilometri, de exemplu. Varful gamei Tesla Model 3 se incheie cu o configuratie Performance, cea mai performanta optiune bucurandu-se - la randul ei, de doua motoare electrice si un sistem inteligent de tractiune integrala, potrivit configuratorului local.

Disponibila de la 59.990 de euro, respectiva masina promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora si pana la o viteza maxima de 261 de kilometri pe ora - pe cand autonomia totala e de 567 de kilometri.

Tesla Model 3 Facelift

Tesla Model 3 Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe