Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. Plus afisaj pe parbriz.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou model cu propulsie alternativa, chinezii de la Shenlan publicand, in cursul zilei de joi, primele fotografii si informatii oficiale ale gamei comercializate sub denumirea de S7. Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri alaturi de o nota de plata echivalenta cu suma de 21.524 de euro, respectiva creatie se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin design-ul agresiv al partii frontale, cat si prin pragurile laterale proeminente sau, daca mai era cumva necesara o astfel de precizare, blocurile optice posterioare unice, unite cu banda iluminata.

Shenlan S7

De cealalta parte a portierelor, in cabina, produsul in cauza isi intampina potentialii cumparatori si in compania unei tapiterii din piele. Cu mentiunea ca din meniu nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici sistemul de infotainment condimentat cu un display central supradimensionat, plus procesor de la Snapdragon, seria vestilor bune continuand cu volanul cu doua spite, cu o parte inferioara plata, cu scaunele sport, sculptate atent, instalatia audio cu difuzoare in tetiere, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, pe multiple zone, statiile pentru incarcarea wireless a telefonului.

Caracterizat de o lungime de 4.75 metri si un ampatament de 2.900 de milimetri, la fel de important de adaugat, noul S7 va disponibil intr-un numar de doua variante de motorizare, ambele versiuni dispunand de prezenta unui motor electric sinonim cu o putere de 258 de cai. Una dintre variantele oferite de chinezii Shenlan va pune la dispozitia proprietarilor sai si o unitate in patru cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri, pe benzina, ce actioneaza ca generator pentru o autonomie extinsa, oficialii marcii fondate de Changan, de CATL si, nu in ultimul rand, Huawei pastrand pentru o data ulterioara valoarea exacta.

Shenlan S7

Shenlan S7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Shenlan S7
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2023