HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Hummer se intoarce
  • Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Startul vanzarilor se da in 2021
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit! Oficialii General Motors au publicat in cursul serii de ieri primele imagini si detalii ale noului Hummer EV.

Unul dintre cele mai anticipate automobile ale anului 2020, noul GMC Hummer EV a debutat oficial in cursul serii de ieri, dupa o lunga campanie de teasing. Urmand sa ajunga in showroom-urile companiei peste doar cateva luni, acesta se remarca numaidecat prin aspectul familiar al caroseriei, inspirat de vechiul H2 SUT.

Grila frontala iluminata, blocurile optice spate cu detalii speciale, dar si extensiile proeminente ale aripilor laterale se numara printre principalele atractii specifice departamentului exterior, ce culmineaza cu plafonul detasabil din sticla.

GMC Hummer EV

La interior, noul Hummer EV creeaza senzatia unei calatorii in viitor, modelul celor de la GMC intampinandu-si clientii alaturi de o plansa de bord cu doua display-uri supradimensionate. Dintre care unul montat in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, destinat afisarii intrumentelor digitale si configurabile.

Reteta disponibila in cazul de fata continua cu anvelope de 35 de inch, sistem de rulare semi-autonoma, instalatie audio cu 14 difuzoare de la Bose, plus directie integrala si camere video ce ofera imagini din pana la 18 unghiuri diferite.

In compartimentul motor, noul GMC Hummer EV adopta doua sau trei unitati de propulsie, in functie de configuratia pentru care s-a optat. Valorile maxime variaza intre 625 CP si 10.333 Nm si 1.000 CP si 15.592 Nm. Cea mai puternica varianta a automobilului in cauza accelereaza de la 0 la 96 km/h in exact trei secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia totala, comunicatul de presa dat ieri publicatii vorbeste despre parcurgerea a pana la 402, 482 sau 583 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei, in functie de versiunea de performanta bifata.

GMC Hummer EV

GMC Hummer EV

GMC Hummer EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze GMC Hummer EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2020