Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Cat costa in Romania
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si jante pe 19 inch
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si jante pe 19 inch, conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de opt luni si trei saptamani, in ultima jumatate a iernii anului 2019, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Kia Sorento se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta cu propulsie plug-in hybrid, care combina o unitate turbo de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion polimer cu capacitatea de 13.8 kWh.

Solutia respectiva se traduce, dupa cum precizam si anterior, de altfel, printr-o putere maxima de pana la 265 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti printr-o cutie automata cu sase rapoarte.

Kia Sorento PHEV

Cu pedala de acceleratie la podea, versiunea plug-in hybrid a noii Kia Sorento are nevoie de aproximativ 8.7 secunde pentru rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h. Viteza de top a masinii care, pe piata din Romania, porneste de la 54.414 euro se ridica la 193 de kilometri pe ora, elementul principal de atractie caracteristic variantei de motorizare cu pricina constand, mai degraba, in consumul mediu de carburant, de 1.6 litri de benzina la 100 de kilometri, potrivit brosurii oficiale.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, din peisaj nu lipsesc nici farurile cu LED, jantele pe 19 inch sau climatizarea cu reglare automata a temperaturii, de exemplu.

Totodata, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub numele de Kia Sorento isi va mai intampina clientii, in versiunea cu propulsie plug-in hybrid, si alaturi de o tapiterie din stofa, volan multifunctional imbracat in piele ori bancheta spate rabatabila. Aceeasi varianta de 265 de cai putere si 54.414 euro mai ofera in plus, fara costuri suplimentare, si un display tactil cu diagonala de opt inch, padele pentru schimbarea vitezelor, senzori de parcare si multe altele.

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Kia Sorento PHEV
mai multe