Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Galerie foto completa

Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Galerie foto completa
  • Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida...
  • ... decat Porsche, Ferrari si Lamborghini
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Nota de plata specifica pietei din Romania porneste de la 47.993 de euro, insa clientii se vor bucura de un discount de pana la 12.715 euro. Dupa cum precizam si anterior.

Prezentata publicului larg (inca de) la inceputul anului 2021, prima electrica pe care Kia o construieste pe o arhitectura destinata exclusiv masinilor pe baterii stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, noua gama cunoscuta sub denumirea de EV6 a pregatit inclusiv faruri supradimensionate si stopuri unite cu o banda iluminata de LED-uri, lista atractiilor principale cuprinzand, printre altele, si jante de pana la 21 de inch, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior.

Kia EV6 - Galerie foto

De cealalta parte a portierelor, la interior, seria vestilor bune debuteaza cu setul de doua display-uri de la nivelul plansei de bord - unul dedicat afisarii instrumentelor digitale din spatele volanului multifunctional cu design in numai doua spite si parte inferioara plata. Iar altul menit sa asigure accesul functiilor caracteristice sistemului de infotainment de ultima generatie.

Aceeasi prima electrica pe care Kia o construieste pe o arhitectura destinata exclusiv masinilor pe baterii se mai poate lauda - totodata, si cu cateva materiale reciclate, dar si cu unele comenzi tactile pentru instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Noua gama cunoscuta sub denumirea de EV6 mai ofera, in plus, si un sistem audio de inalta fidelitate, format din 14 difuzoare dezvoltate de specialistii marcii Meridian, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata s.a.m.d.

Sub capota, clientii vor fi intampinati de o reteta cu unul sau doua motoare, fisa cu specificatii tehnice cuprinzand - prin urmare, inclusiv tractiune spate sau integrala. De cealalta parte, bateria prezenta in peisaj vine atat intr-o versiune de 58 kWh, cat si intr-o varianta de 77.4 kWh, pe cand puterea maxima variaza intre 170 si 585 de cai, in functie de configuratia bifata.

Kia EV6 - Galerie foto

Kia EV6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze Kia EV6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2021