OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! POZE REALE

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! POZE REALE
  • OZN, frate: Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • Sub capota, clientii vor descoperi un sistem de propulsie cu doua motoare si pana la 394 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, in schimb, clientii vor descoperi un sistem de propulsie cu doua motoare si, aparent, pana la 394 de cai putere.

Anuntat in urma cu aproape sase luni, chiar la jumatatea verii anului 2020, noul Nissan Ariya stie, cu siguranta, fara niciun dubiu, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, respectiva masina se remarca numaidecat prin aspectul SF al partii frontale, livrat, in partea din spate a caroseriei cu alura de coupe, alaturi de o pereche de blocuri optice unite, evident, de o banda iluminata cu LED-uri.

La fel de spectaculoasa este si cabina, a carei lista cu atractii principale debuteaza cu cele doua ecrane color, de dimensiuni generoase, de la nivelul plansei de bord si culmineaza cu comenzile tactile, cu feedback haptic, integrate in accentele realizate din lemn omniprezente, asa cum precizam si anterior.

Pe plan tehnic, noul Nissan Aryia a pregatit clientilor un sistem de propulsie suta la suta electric, evident, cu unul sau doua motoare in componenta. Aceeasi masina anuntata in urma cu aproape sase luni, chiar la jumatatea verii anului 2020, va mai propune doua optiuni diferite si in ceea ce priveste capacitatea bateriei, in timp ce livrarea puterii maxime se va face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti.

Si daca tot veni vorba despre puterea maxima, aceasta valoare promite urca pana la 394 de cai, dupa cum specificam si in randurile de mai sus, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza in doar 5.1 secunde, potrivit celor ce au primit sansa de a admira indeaproape respectiva creatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2021