OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! POZE REALE

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! POZE REALE
  • OZN, frate: Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Seria elementelor demne de scrierile SF culmineaza cu sistemul de propulsie cu pile de hidrogen
Distribuie pe Facebook

Seria elementelor demne de romanele SF culmineaza cu sistemul de propulsie cu pile de hidrogen.

Una dintre cele mai spectaculoase creatii ale noii decade, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii comercializate de Toyota sub denumirea de Mirai stie, cu siguranta, fara niciun fel de dubiu, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin alura tipica unui fastback a caroseriei cu patru portiere, seria atractiilor principale continuand cu blocurile optice alungite si grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, evident.

Toyota Mirai - Poze noi

Toyota Mirai - Poze noi.

Toyota Mirai - Poze noi

In cabina, lista ingredientelor magice debuteaza cu setul de doua display-uri uriase de la nivel plansei de bord, insa din piesaj nu lipsesc nici scaunele fata si bancheta spate cu functie de ventilatie, iluminarea ambientala, plafonul panoramic, instalatia audio cu 14 difuzoare de la JBL.

Disponibila initial doar in statul american California, la preturi care pornesc de la 49.500 de dolari, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii comercializate de Toyota sub denumirea de Mirai este pusa in miscare de un sistem de propulsie cu un motor electric de 182 de cai putere, o baterie litiu ion si nu mai putin de trei rezervoare de hidrogen. Toate acestea se traduc printr-un sprint de la 0 la 60 de mila pe ora in noua secunde si o autonomie de pana la 647 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Toyota Mirai - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021