Porneste de la 53.000 de dolari, dar are multiple defecte de fabricatie. VIDEO ca sa te convingi si singur

Porneste de la 53.000 de dolari, dar are multiple defecte de fabricatie. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noua Tesla Model Y a debutat oficial in primavara anului 2019
  • Livrarile au inceput insa abia luna trecuta
  • Nota minima de achitat a fost fixata la 52.990 de dolari
Distribuie pe Facebook

Chiar daca se poate lauda cu un milion de masini vandute, Tesla nu pare sa fi reusit nici pana la momentul de fata sa rezolve problema lufturilor.

Anuntata cu surle si trambite in primavara anului trecut, mult anticipata Tesla Model Y a intrat in cele din urma in productia de serie. In prezent, clientii au de ales intre doua configuratii diferite, lista cu optiuni debutand cu versiunea Long Range.

Pusa in miscare de o pereche de motoare electrice, oferita la pachet alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, masina in cauza propune atat un sprint de la 0 la 96 km/h in 4.8 secunde, cat si o autonomie totala de pana la 508 kilometri.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

In varianta de top, comercializata sub indicativul Performance, mult anticipata Tesla Model Y reuseste sa accelereze pana la 96 km/h intr-un timp de doar 3.5 secunde. Distanta parcursa cu o singura incarcare este, in schimb, de 507 kilometri.

Daca vine vorba despre pretul de vanzare al masinii de peste Ocean, ei bine... nota de plata variaza intre 52.990 si 60.990 de dolari, inainte de a pune la socoteala costul dotarilor optionale, ce depaseste 10.000 de dolari fara prea multa greutate.

Ca ii merita sau nu, depinde de unghiul din care priveste fiecare. Cert este ca inclusiv mult-anticipata Tesla Model Y are cateva probleme de fabricatie, urmatorul material video scotand in evidenta numai lufturile caroseriei cu cinci usi in dotare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2020