Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Cum arata in realitate masina de 44 CP

Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial. Cum arata in realitate masina de 44 CP
  • Prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial
  • Cum arata in realitate masina de 44 CP
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul automobil al companiei de la Mioveni, modelul Spring, va fi disponibil la vanzare incepand cu primavara anului viitor, potrivit celor mai recente informatii si detalii date publicitatii.

Lansata cu surle si trambite chiar in seara zilei de joi, 15 octombrie 2020, prima Dacie electrica din istorie foloseste un motor cu doar 44 CP si 125 Nm, alimentat de o baterie de numai 26.8 kWh. Drept urmare, viteza de top a respectivei masini nu depaseste 125 km/h, pe cand autonomia maxima este de aproximativ 225 km.

Disponibil la vanzare incepand abia cu primavara anului viitor, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, mult anticipatul automobil al companiei de la Mioveni, modelul Spring, masoara 3.73 metri in lungime si are un ampatament de 2.42 metri, potrivit potrivit celor mai recente informatii si detalii oficiale.

Prima Dacie electrica din istorie vine, de asemenea, cu o garda la sol de 150 mm, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului se se invarte in jurul valorii de 300 de litri. Extrem de important de mentionat, noua masina nu va putea gazdui la nivel de interior decat patru persoane, asa cum spuneam inca din luna martie.

In functie de nivelul de echipare si optiunile selectate de clienti, mult anticipatul automobil al companiei de la Mioveni, modelul Spring, va oferi si camera video pentru marsarier, airbag-uri de tip cortina, plus display de 17 cm pentru sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Nota de plata ramane singura necunoscuta a puzzle-ului ce defineste prima Dacie electrica din istorie, insa presa de specialitate din Franta este de parere ca pretul de pornire al respectivei masini nu va fi mai mare de 15.000 de euro. Inainte de eventualele bonuri, tichete si alte beneficiii pregatite de guvernele europene.

Dacia Spring - Poze Reale

Dacia Spring - Poze Reale

Dacia Spring - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dacia Spring - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2020