Prima Dacie electrica din istorie. S-a aflat cat costa masina de 44 CP

Prima Dacie electrica din istorie. S-a aflat cat costa masina de 44 CP
  • Prima Dacie electrica din istorie
  • S-a aflat cat costa masina de 44 CP
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare incepand cu primavara anului viitor, versiunea de serie a conceptului Spring poate parcurge pana la 225 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Lansata cu surle si trambite chiar la sfarsitul saptamanii trecute, in seara zilei de 15 octombrie, prima Dacie electrica din istorie nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Cel putin din punct de vedere tehnic si, totodata, estetic.

O alta cunoscuta cu privire la masina de 44 CP se afla in stransa legatura cu data la care aceasta va fi disponibila la vanzare, seria certitudinilor continuand cu dotarile puse la dispozitia viitoriilor clienti.

Dacia Spring - Poze Reale

Exista insa o informatie, mult mai importanta decat detaliile deja facute publice, ce lipseste din peisaj si la momentul de fata. Este vorba, evident, despre pretul de pornire caracteristic versiunii de serie a conceptului Spring.

In ultima perioada, presa de specialitate din Franta a tot speculat pe baza acestui subiect, marea majoritate a materialelor scrise precizand ca prima Dacie electrica din istorie va costa 15.000 de euro.

Ziua de astazi ne prezinta o situatie usor diferita, site-ul diviziei din Ungaria dand startul precomenzilor pentru masina de 44 CP. Inutil de mentionat, a fost mare bataie pe seria formata din numai 100 de exemplare, conform PushEVs.

Sursa cu pricina vorbeste despre un pret de vanzare de 6.49 milioane de forinti, echivalentul a 17.754 de euro la cel mai recent curs de schimb valutar, pentru versiunea de serie a conceptului Spring.

De asemenea, in articolul respectiv se mai precizeaza si ca suma cu pricina nu include si subventiile oferite de stat, care ar face ca prima Dacie electrica din istorie sa fie comercializata in Ungaria pentru aproape 11. 000 de euro.

Dacia Spring - Poze Reale

Dacia Spring - Poze Reale

Dacia Spring - Poze Reale

Sursa: PushEVs

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2020