Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum: Mercedes S-Class nu mai este masina cu cel mai spectaculos interior!

Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum: Mercedes S-Class nu mai este masina cu cel mai spectaculos interior!
  • Americanii de la Faraday Future publica primele imagini oficiane cu interiorul noului model FF 91
  • Forma finala a cabinei include pana la 11 display-uri diferite, dintre care unul cu diagonala de 27 de inch
  • Alte detalii includ scaune spate individuale cu reglare electrica, masaj si posibilitate de inclinare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, in cazul de fata, cu un sistem de propulsie capabil sa ofere pana la 1.065 de cai putere.

Americanii de la Faraday Future profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a dezvalui forma finala a interiorului ce va "insoti" mult anticipatul model FF 91.

Conform primelor informatii date publicitatii, clientii vor avea posibilitatea de a opta pentru o configuratie cu pana la 11 display-uri diferite, inclusiv unul cu o diagonala de 27 de inch, care coboara din plafon.

Ecranele color nu au pus insa stapanire doar pe plafon, ci si pe fetele celor patru portiere, acolo unde, evident, faciliteaza accesul asupra comenzilor specifice scaunelor cu actionare electrica.

Faraday Future FF 91

Faraday Future FF 91

Faraday Future FF 91

Si daca tot veni vorba despre scaunele aflate in dotarea noului Faraday Future FF 91, principalul element de atractie il reprezinta perechea de fotolii destinata ocupantilor locurilor spate, cu fel si fel de functii.

In partea din fata a cabinei, plansa de bord este dominata, la randul ei, de mai multe display-uri de dimensiuni diferite, printre care si o tableta de 15.4" pentru sistemul de infotainment.

Un sistem de infotainment revolutionar care, spun cei din spatele masinii americane, foloseste inteligenta artificiala pentru a "citi" starea pasagerilor si ajusta diferiti parametrii, precum temperatura sau muzica.

Daca mai era nevoie de precizat, din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, internetul de mare viteza sau chiar un Spa Mode pentru o calatorie extrem de confortabila.

La nivel de exterior, mult anticipatul model FF 91 adopta o caroserie specifica mai degraba monovolumelor decat limuzinelor de lux, cu un set de blocuri optice care nu vor trece neobservate indiferent de scenariu.

Pe plan tehnic, masina americanilor impresioneaza prin cei 1.065 de cai putere obtinuti prin instalarea mai multor motoare electrice sub "capota", care rezolva ecuatia 0 - 96 km/h in <3 secunde.

Faraday Future FF 91

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Faraday Future FF 91
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2019