S-a ieftinit cu cateva mii bune de euro. Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen

S-a ieftinit cu cateva mii bune de euro. Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen
  • S-a ieftinit cu cateva mii bune de euro
  • Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata.

Lansarea unei noi versiuni de baza pentru gama cunoscuta sub denumirea de ID.3 a coborat nota minima de achitat in cazul mult anticipatei masini cu propulsie suta la suta electrica de la Volkswagen pana la doar 31.421 de euro. In schimbul acestei sume de bani, varianta pe nume Pure Performance isi va intampina cumparatorii din Romania alaturi de un motor cu 150 de cai putere si o baterie cu capacitatea de 45 kWh.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va deveni realitate dupa aproximativ 8.9 secunde, fisa cu specificatii tehnice continuand cu o viteza maxima de 160 km/h, dar si o autonomie totala de pana la 351 kilometri.

In ceea ce priveste echiparea standard, reteta propusa de noua versiune de baza Volkswagen ID.3 Pure Performance cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata. Aceeasi varianta mai ofera, in schimbul sumei de numai 31.421 de euro mentionata anterior, si jante din otel cu diametrul de 18 inch, volan multifunctional cu butoane tactile, pilot automat adaptiv, iluminare ambientala cu zece culori si asa mai departe.

Daca vine acum vorba despre optionale, cumparatorii vor avea de platit, separat, si pentru vopseaua metalizata, pompa de incalzire pentru optimizarea autonomiei pe timp de iarna, scaunele fata cu incalzire, sistemul de infotainment Discover Pro, dar si altele.

Pe piata din Romania, gama cunoscuta sub denumirea de ID.3 este disponibila in trei versiuni diferite, cea mai scumpa fiind varianta Pro S Performance. In aceasta configuratie, mult anticipata masina cu propulsie 100% electrica de la Volkswagen vine cu un motor de 204 cai putere si o baterie cu capacitatea de 77 kWh, astfel ca sprintul 0-100 km/h devine realitate in 7.9 secunde, iar autonomia urca pana la 526 de kilometri.

VW ID.3

VW ID.3

VW ID.3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2021