Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel
  • Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel
  • Aceasta are la baza o platforma cu tractiune spate
  • Puterea maxima livrata rotilor se ridica la 204 CP
Distribuie pe Facebook

Aceasta are la baza o platforma cu tractiune spate, pe cand puterea maxima livrata rotilor se ridica la 204 CP.

La aproape un an dupa ce a fost surprins camuflat in Opel, primul Volkswagen ID.4 renunta la secrete si se prezinta publicului larg - cu bine si cu rele.

Construita pe aceeasi platforma cu tractiune spate precum Skoda Enyaq, noua masina va fi oferita initial intr-o singura configuratie.

Vorbim, mai precis, despre o versiune cu un singur motor electric, alimentat de o baterie cu capacitatea (neta) de 77 kWh, care livreaza rotilor 204 CP.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

De asemenea, respectiva varianta a primului Volkswagen ID.4 se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 8.5 secunde.

In formula prezentata anterior, noua masina promite sa parcurga pana la 520 de kilometri - in regim WLTP, cu un singur plin de carburant.

Pe plan vizual, meniul disponibil cuprinde mai multe detalii inspirate de conceptul ID. Crozz, prezentat in urma cu mai bine de trei ani si jumatate.

Seria atractiilor principale culmineaza cu stopurile 3D LED, primul Volkswagen ID.4 impresionand si cu jantele din aliaj de pana la 21 inch.

La interior, noua masina adopta un design minimalist, cu doua display-uri color de dimensiuni generoase, dar si nenumarate comenzi tactile in prim plan.

Aceeasi brosura oficiala mai "include" si o lungime de 4.58 metri, plus un timp de incarcare de 30 de minute pentru 320 de kilometri.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2020