Volkswagen vrea sa-ti vanda un Bulli cu faruri LED si propulsie electrica

Volkswagen vrea sa-ti vanda un Bulli cu faruri LED si propulsie electrica
  • Volkswagen prezinta oficial noul e-Bulli
  • Modelul este, in esenta, un T1 Samba Bus electric
  • Propulsorul lucreaza impreuna cu o baterie de 45 kWh
Distribuie pe Facebook

Botezat simplu, dar sugestiv e-Bulli, noul automobil promite o autonomie totala de peste 200 de kilometri.

Si tu astepti cu nerabdare versiunea de serie a conceptului ID Buzz? Nu esti singurul care se afla in aceasta situatie, dupa cum probabil ti-ai dat seama.

Inainte ca Volkswagen sa lanseze pe piata mult anticipatul automobil, clientii din intreaga lume isi pot incerca norocul cu un... e-Bulli.

Dezvelit oficial in urma cu doar cateva momente, modelul cu pricina este, in esenta, un T1 Samba Bus cu motor electric de 83 CP. Si baterie de 45 kWh.

Pentru moment, nimeni nu stie cat de repede accelereaza noul e-Bulli de la 0 la 100 de kilometri pe ora, nici macar Volkswagen.

VW e-Bulli

VW e-Bulli

Se cunosc, in schimb, acele valori aflate in stransa legatura cu viteza maxima si autonomia totala. 130 km/h, respectiv peste 200 de kilometri, se spune oficial.

Apoi, daca mai era nevoie de precizat, noul Volkswagen e-Bulli vine, in standard, cu o cutie automata cu o singura treata de viteza...

... si un sistem de tractiune spate. Pachetul tehnic continua cu o suspensie ajustabila si un sistem de franare care aduce discuri pe toate cele patru roti.

Referitor la departamentul estetic, Volkswagen a luat decizia de a vopsi primul e-Bulli produs intr-o combinatie de alb si portocaliu.

La fel s-a intamplat si la interior, acolo unde pielea bi-colora este insotita de o podea din lemn. Plus noi instrumente de bord si o tableta montata in plafon.

Blocurile optice cu tehnologie LED si diferitele moduri de rulare completeaza seria de dotari oferita de acelasi nou Volkswagen e-Bulli.

Cat despre pretul de vanzare al respectivului automobil... ei bine, pretul conversiei se ridica la 64.900 de euro. Un tratament similar e disponibil si pentru T2 si T3.

VW e-Bulli

VW e-Bulli

VW e-Bulli

VW e-Bulli

VW e-Bulli

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze VW e-Bulli
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2020