4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ajutor achizitie Alfa Romeo 15...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ajutor achizitie Alfa Romeo 159 VW Passat Skoda 2 Audi A3/A4?

Salutare tuturor! Va rog frumos ajutati-ma sa fac alegerea buna pentru ca sunt foarte indecis deocamdata sunt ca si vremea azi cu una maine cu alta deci am nevoie de raspunsuri cat mai bune! As dori sa achizitionez una din urmatoarele masini Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / VW Passat 2.0 / Skoda Octavia 2 1.9 ceva peste 105 CP / Audi A3 / A4 2.0 TDI. Problema cea mare e ca Alfa Romeo ca si design te indragostesti de ea precum o si vezi dar am inteles ca au foarte multe probleme din ceea ce am reusit sa citesc iar mecanicii nu sunt buni cand vine vorba de ea in rest Passat-ul mai stiu ca are probleme la turbina modelele noi ma refer peste 2005... Masina de care am nevoie va circula 80 la suta din timp in oras si probabil 20 la suta in afara. Specific faptul ca stilul meu de condus e mai apropiat de cel sport si faptul ca imi place ca o masina sa simt ca trage dar ma intereseaza foarte mult fiabilitatea durabilitatea si calitatea sa nu fiu nevoit sa stau o data la cateva luni in service-uri. Multumesc tuturor celor ce isi vor rupe din timpul lor ca sa isi impartaseasca argumentele pentru mine chiar sunt si voi fi recunascator tuturor celor ce imi vor da un raspuns. Numai bine !
A intrebat fnsh (120 puncte) acum 6 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani La ce ai enumerat acolo cea mai buna alegere este Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, se vede ca iti doresti aceasta masina.
Toate se strica, nu crede in calitatea nemteasca, nu mai e ce a fost, am 3 masini nemtesti cu diferanta de 10 ani intre ele si toate au avut probleme mai mult sau mai putin. Cea cu care circul zilnic a avut cele mai multe, cum era si de asteptat.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ca tehnologie sta foarte bine, au ceva probleme pe parte electronica, care se pot rezolva, alternator, senzori, calculatoare (ecu) dar toate se repara, sunt multi specializati pe astfel de reparatii.

Asa ca masina de oras as alege A3-ul. Nu te gandii ca motoarele de 1.9 sunt alea vechi care au facut istorie.

Daca vrei ceva fiabil in timp, cauta cuve cu km putini, istoric complet si real in service autorizat si km putini, pana in 100k. Masinile cu 200k in bord intodeauna vor cere bani.

Comentarii:

A comentat fnsh (120 puncte) acum 6 ani Multumesc asandulescu pentru raspunsul tau ! Daca te rog frumos imi poti explica la ce te referi sa caut cuve cu km putini? Ce inseamna cuve?

Multumesc!