4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Daca imi cumpara un prieten o ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca imi cumpara un prieten o masina si o trec pe numele meu peste vreo 2 luni este posibil sa iau/ia o amenda ?

Problema este in felul urmator: momentan nu sunt in tara dar vreau sa ii trimit bani unui prieten sa imi cumpere o masina. Totul ok pana aici. El face contract-vanzare cu vanzatorul si eu vin in tara abia peste vreo 2 luni. Va lua vreo amenda daca nu o va inscrie pe numele lui timp de o luna ? Voi lua eu amenda de la politie daca va face inca un contract de V-Cumparare de pe el pe mine ? Cat e amenda ? Creste amenda de pe o zi pe alta daca tot aman ?

A-si dori un sfat. Ms frumos
A intrebat Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca o declara la primarie si nu trece data pe c-v si pe talon (instrainat catre la data de xx.xx.xxx) nu e nici o problema poate circula cat vrea cu ea asa
0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani Impozitul ar fi mic si asigurarea la fel deci nu e problema. Ma intereseaza daca o scoate omu de la impozit si se face Contractul de V- Cumparare si nu se trece masina in 30 de zile pe numele celui de pe contract.
Si daca dupa 29 de zile sau mai repede face prietenu meu contract de pe el pe mine scapam de amenda ?
Sau cat e amenda? Ca daca nu e mare...
–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani nu e amenda cine stie ce e o penalizare de 10 lei pe luna sau ceva de genu si cand o declari vede cand a fost scoasa de la primarie din partea cealalta ca iti da de acolo un fiscal,contractu de v-c nu prea e un act de asa mare importanta.
0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani Stiam ca fiscalul e valabil o luna de zile. Daca vin in tara peste cateva luni si fiscalul de la vanzator a expirat trebuie sa ii cer altu la om sau numai e nevoia din moment ce a scos-o de pe numele lui ?
Ms mult
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani trebuie sa ii ceri din nou fiscal doar daca trece anu de exemplu daca il iei in noiembrie 2011 si te duci sa o bagi la primarie in 2012,asa nu are nici o socoteala,intradevar in termen de 30 zile trebuie declarata ca sa nu iti bage penalizari
0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani Mersi. Ti-am dat voturi