4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Vreau sa inlocuiesc portiera s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Vreau sa inlocuiesc portiera simpla cu alta electronica. Sunt aceleasi fire/conexiuni la inlocuirea butucului ?

Salut ! Am o Skoda Octavia 2002, dar fara geamuri electrice. As dori sa inlocuiesc portiera (cu totul) de pe partea stanga de la sofer cu una electrica. Inlocuirea ca atare nu mi-ar fi foarte dificila, dubiul meu este daca pot schimba de asemenea butucul de la portiera simpla (sa-l pun la cea electrica). Cablurile electrice care duc la blocarea usilor sunt identice sau o sa am fire noi pe care n-o sa pot sa le conectez ? As putea ce-i drept sa aflu daca desfac portierele, dar poate stie cineva si ma scuteste de un efort in plus... Asadar, pot face acest lucru fara noi complicatii ?

Multumesc anticipat !

A intrebat IdemLaFel (170 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Cablajul la versiunea cu geamuri electrice e putin diferit,ca idee e conectata inchiderea centralizata cu calculatorul geamurilor electrice.
Nu are rost sa inlocuiesti toata portiera,e mai simplu ca sa inlocuiesti panoul de usa doar si manerul cu butoanele pentru geamuri electrice.
Ca sa inlocuiesti butucul trebuie sa dai jos fata de usa,geamul,panoul de usa,broasca si butucul + sa mai reglezi noua usa ca sa se inchida perfect.
Raspunsul la intrebarea ta este nu,poti face adaptarea doar daca vei cauta tutoriale pe net cum se leaga firele pentru geamuri electrice sau daca vei gasi pe cineva care a mai facut asa ceva.

Comentarii:

A comentat IdemLaFel (170 puncte) acum 9 ani Pf... cred ca o sa renunt. Multumesc pt raspuns !
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani De ce sa renunti? Nu e complicat!
Partea mecaninca o poti monta si tu,iar la cea electrica sa cauti un electrician auto care stie ce sa faca acolo,nu sa faca practica pe masian ta.
Bafta!