4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Garnitura chiuloasa?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Garnitura chiuloasa?

In luna mai am schimbat garnitura de chiuloasa.

Cand am luat garnitura am luat-o cu 1 mm mai mica la diametrul pistoanelor(ea fiind pt motor de 400,iar eu am de 500).Cel de la care am luat-o mi-a garantat ca nu sunt probleme.

A tot facut figuri,pufaia in admisie,nu prea tragea,pornea putin cam greu...

Aseara,cand am lasat-o la relanti a murit motorul.L-am pornit cu greu,mult fum negru.Daca o tineam accelerata statea pornita,daca o lasam murea.

Astazi am verificat sistemul de alimtare si era in parametrii.Dupa am desfacut chiuloasa si am gasit-o facuta muci intre pistoane+inele de metal care vin la pistoane erau tocate.Deci scapa compresie dintr-un piston in altul.

Am sunat astazi la cel de la care am luat-o si mi-a spus un angajat ca nu a venit la service si etc...ma tot plimba de la ora 12,si nici nu stiu daca o scot ceva de la el.Nu mi-a dat factura.In cazut in care nu imi da banii sau alta garnitura ce pot face? OPC sau dat in judecata?

Garnitura pt modelul meu de motor este mai rar si ma gandeam decat sa stau sa caut si sa astept o sapt sau doua pana vine ,se poate face alta la vreun atelier specializat mai repede daca ma duc cu garnitura veche si chiuloasa?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani daca esti din buc poti incerCa pe soseaua viilor stiu ca acolo este o firma de garnituri si inele... Legat de vechia garnitura daca nu ai factura de la ei si factura de la service nu cred ca poti obtine ceva de la ei...
+2 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani chiar daca garnitura nu a fost montata intrun service autorizat , atata vreme cat se poate verifica provenienta piese precum ca e achizitionata de la magazin X ( sunt note de intrare marfa si se verifica lipsa acesteia din gestiune) poti sa le pui OPC in cap . ceva asemanator am patit eu cu o fuzeta , iar inspectorul de la OPC a verificat ultimele comenzi a gasit piesa si tipul care mi-a vandut piesa a fost tras la raspundere ptr ca mi-a vandut fara bon sau factura si nu aveam posibilitatea sa ma justific eu cu acea piesa .deci cale legala exista
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Chiulasei i s-a verificat planeitatea?

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu.Daca imi spui cum fac asta,o sa verific.Am verificat supapele si sunt perfecte.