Romania, unica in lume: soseaua pe care mii de soferi incalca legea zilnic fara sa stie
Alte stiri auto 8 Noiembrie

Romania, unica in lume: soseaua pe care mii de soferi incalca legea zilnic fara sa stie

Toate comentariile (6):
780 comentarii 1141 puncte
08 nov 2017, 23:32
+2
Un drum de TOT RAHATUL, ca si Ministrii transporturilor pe care i-a avut Romania!!!! Fac des drumul Bucuresti Buzau! Noaptea este criminal! Afumati si voluntari sunt o rusine! Sunt portiuni de drum unde liniile sunt trase aberant de stramb! Ca orice drum din Romania vopseaua se doreste reflectorizanta! ____________Am citit si nemultumirea unui sofer de camion>>>> Cu tot respectul dar toti circulati identic. 80 Km/h localitati si 90 Km/h afara!!!
09 nov 2017, 09:06
+2
Intre ceea ce numiti voi acostament si ceea ce numesc eu banda 2 e linie discontinua!!! Ce acostament visati cand acel marcaj permite utilizarea "acostamentului" drept banda?!? Acostamentul de pe autostrada are linie continua. Asta nu! In preajma trecerilor de pietoni din localitati sunt zone de unire a "acostamentului" cu banda 2. Scopul, dupa mintea mea, fiind sa se concentreze cele 2 randuri intr-unul singur, ca sa nu zboare pietonii care traverseaza prin aer, pe motiv de lipsa de vizibilitate. Cum dracului sa unesti un acostament "destinat biciclistilor si PIETONILOR" cu banda de circulatie a autovehiculelor? Si ciresica de pe tortul maroniu... Cum dracului sa spui ca pe drum european ai acostament pentru biciclisti si pietoni? Bai ratacitilor, pe drumurile europene e interzis accesul astora!
780 comentarii 1141 puncte
09 nov 2017, 18:33
+1
Bine punctat!!!! Poate ca ar trebui sa ne faca la iesirea din Bucuresti Legenda sau sa ne dea instructiuni suplimentare!
780 comentarii 1141 puncte
09 nov 2017, 18:47
+1
Sincer, credeam ca sunt mai multi parlamentari si deputati care circula spre Moldova si ca se va indura Ministrul transporturilor sa mai adauge jumatate de metru de asfalt pe margini (sa se faca 2 benzi pe sens ca totusi taie Romania in doua) dar se vede ca merg acasa cu avionul! Despre marcajele acelea care sunt trasate ca Pisatul Boului nu mai zic nimic!
moldy007
125 comentarii 43 puncte
10 nov 2017, 13:04
0
Am vazut asa ceva in Polonia dar acolo era folosit de vehicule lente ,ca sa fie mai usor depasiti ...... apoi amenzile astea romanesti facute sa distruga familii ,caci nu pedepseste numai soferul ci si familia ,raman fara bani de trai ,chirii ,facturi ,bani de rate etc .Cea mai mare amenda in Germania este de 1500 euroi pt fapte deosebit de grave ex :condus a treia oara tare baut sau drogat ,la prima abatere costa 500 ,a doua 1000.... multe amenzi sunt de 20 euro...... https://www.bussgeldkatalog.org/alkohol-drogen/ sa nu mai zic ,trecerea pe rosu costa numai 90 euro si nu se ia permisul... https://www.bussgeldkatalog.org/rote-ampel/
780 comentarii 1141 puncte
12 nov 2017, 21:11
+1
Nu sunt de acord cu trecerea pe rosu, cu condusul sub influenta alcoolului sau a drogurilor, nu stiu cat de mari sunt amenzile in alte tari dar stiu cat de Mici sunt salariile in Romania, cat de Scumpa este viata SI mai ales cat de Mare este Nepasarea si Indiferenta autoritatilor fata de de Cetateni!!!! Drumuri care nu respecta nici o norma, marcaje total invizibile noaptea, sosele si strazi fara lumina, semne de circulatie ascunse in pomi, lipsa sensuri giratorii, gropi, curbe nesemnalizate, lipsa parazapezi, borduri inexplicabil de innalte.... pot sa scriu pana maine dar fac bataturi la degete!! Nu pretul greselii este problema ci Marea Nepasare!!!!
Comentează şi tu: