Politia Locala sa fie la fel ca Politia Rutiera in atributii: esti de acord?
Editorial 19 Iunie

Politia Locala sa fie la fel ca Politia Rutiera in atributii: esti de acord?

Toate comentariile (4):
19 iun 2018, 18:30
+1
Dupa ce ca nici politia politie nu stie legea pe dinafara intotdeauna, aia ar mai lipsi..sa ma traga pe drepta si sa imi faca procese verbale de amenda, eventual sa imi ia si permisul niste semianalfabeti (fosti pindari - agenti de paza) fara studii si care abia stiu sa scrie...
779 comentarii 1140 puncte
19 iun 2018, 22:02
+1
Pardon! Stiu sa scrie ! Partea proasta e ca nu reuseste nimeni sa citeasca ce au scris ei!!!
NTeodor
578 comentarii 558 puncte
19 iun 2018, 19:15
0
Ideea de Politie Locala si atributiile ei sunt destul de bine intentionate (specific: INTENTIONATE). Insa de la vorba pana la fapta e cale lunga si la cum se misca lucrurile in Romania era usor de inteles ca si rolul Politiei Locale va fi unul cu totul diferit fata de cel dorit. Pentru ca Politia Locala se plimba cu Logan-uri noi pe bani publici, amendeaza bunici cu patrunjel care fac ""extorsiune fiscala" si cam atat. Teoretic rolul Politiei Locale ar fi sa stea 99% din timp pe strada si sa aibe grija de populatie, sa pazeasca locurile in care soferii nesimtiti isi fac parcare in statiile de autobuz sau chiar pe trecerile de pietoni, sa apere populatia in locuri mai speciale gen gari sau aeroporturi si multe altele. Sa nu mai zic de abuzurile cu girofarul si trecutul pe rosu. La accidente culmea ca Locala apare si dirijeaza traficul iar Rutiera doarme pe ea. Ca si raspuns la intrebarea articolului? DA, Politia Locala educata si pregatita special ar completa foarte bine Politia Rutiera si ar ajuta mult la un trafic mai relaxat si mai usurat de bizoni si nesimtiti. Multi ar ramane fara carnet si multi ar invata ca nu crapa daca stau in coloana. Dar raspunsul meu final este NU: pentru ca suntem in Romania si aceasta putere a Politiei le da idei multora si odata incadrata Locala la un loc cu Rutiera o sa ne umplem de amenzi si carnete luate abuziv. Pentru ca cei de la Locala sunt in mare parte jegosi ne-educati bagati pe pile si care dorm in post.
779 comentarii 1140 puncte
19 iun 2018, 21:59
+1
Politia locala este pregatita pentru altcva, NU pentru amenzi rutiere! Ei amendeaza babe care vand patrunjel pe trotuar, copiicare arunca hartii pe jos etc. Trec zilnic pe langa doamnele care vand facturi la Doamna Ghica si....nimic! Intorc pe linie continua si...nimic!>>>>>Pentru ce sa-mi dea amenda daca nu stiu legislatia????????????Pentru spaga???????????
Comentează şi tu: