OFICIAL: Taxele de acces pentru autostrada Ploiesti-Brasov printre cele mai mari din Europa Centrala si de Est
Alte stiri auto 12 Septembrie

OFICIAL: Taxele de acces pentru autostrada Ploiesti-Brasov printre cele mai mari din Europa Centrala si de Est

Toate comentariile (3):
780 comentarii 1141 puncte
13 sep 2018, 00:37
+3
Care Autostrada? Banii inainte? Ca la CURVE!!!!! Ori platim Rovigneta ori Taxa pe Autostrada!!!! In Bulgaria platesti Vigneta! In Grecia platesti taxa pe autostrada! In Romania platesti si una si alta...desi NU avem Nici Autostrazi, Nici drumuri Nationale!!! Avem doar o retea de drumuri Judetene sau comunale cu Pretentiii!!!!!!!!!
23 comentarii 10 puncte
13 sep 2018, 08:24
0
Astia nu stiu decat sa puna taxe. Apare min de finante la televizor si spune cu gura mare ca peste tot in Europa se platesc taxe cand se trece podul peste un rau. Asta ori este prost, ori o face pe prostul, ori nu a trecut granita in masina! Unde **** a platit el taxe cand a trecut podul cu exceptia Romaniei si Bulgariei ??? Sa-l ia cineva de urechi si sa-l plimbe cu masina prin UE sa vada si el unde si pentru ce se platesc taxe! El este sarac si nu-si permite un CO peste granita, la volanul unei masini. Vigneta se plateste numai ptr autostrazi si asta acolo unde nu se taxeaza autostrada la km : Ungaria, Slovenia, Austria, etc. In Italia autostrada se taxeaza la km parcursi dar nu este 6 euro/100 Km !!! Autostrazile noastre sunt un fel de Superstrazi italiene cu banda de urgenta si Superstrada nu se plateste !!
alexhaiducu
249 comentarii 46 puncte
17 sep 2018, 20:47
0
tara de prosti! extragem si rafinam petrol si avem pretul cel mai mare din europa la combustibili tinand cont si de faptul ca salariile din industria petroliera sunt nimic pe langa salariile celor din europa..nu se justifica preturile tinand cont de profiturile realizate de companiile care distribuie combustibili la pompa ,profit care e incredibil fata de profiturile din tarile de origine! suntem furati de oamenii pusi sa ne conduca! taxa pe autostrada bucuresti ploiesti??? ma pis pe ea! merg prin sate!
Comentează şi tu: