Taximetristii s-au ales cu dosar penal de prostie, dupa ce au blocat strazile ca sa protesteze impotriva Uber
Editorial 23 Ianuarie

Taximetristii s-au ales cu dosar penal de prostie, dupa ce au blocat strazile ca sa protesteze impotriva Uber

Toate comentariile (5):
23 ian 2019, 17:42
+1
Astia de ati comentat sunteti taximetristi? Ce nu e adevarat din ce zice omul asta?
780 comentarii 1141 puncte
23 ian 2019, 23:52
+1
Sigur sunt taximetristi!!! ...Sau rude!!!
780 comentarii 1141 puncte
24 ian 2019, 00:03
+1
Stim tarifele de noapte si in perioada de Sarbatori pentru sarbatori!!!! Mie mi s-a cerut in miezul zilei pentru o cursa de 11Km....60 de lei!...Pe masina scia...pe langa firma de taxi...Control Trafic! O gasiti si acum parcata in fata la Cora Rahova ( langa Atlassib) Stiu un taximetrist care pentru o cursa de 15 lei ii lasi 20....spune ca esti Chitros!!!!!! E 25% Scarba!!!! Eu pentru ca-fi fac treaba corect nu primesc Spaga o Eugenia de 39 de bani de la Lidl!
alexhaiducu
249 comentarii 46 puncte
24 ian 2019, 02:31
0
cat de jigodii sunt unii! cand blocheaza unii traficul sa protesteze in piata victoriei e bine ,e corect dar cand protesteaza taximetristii e ilegal! ca sa protestezi nu ar trebui nici o aprobare! protestezi si gata! apar conflicte?? pui de revolutie! transportul de persoane pentru a face bani e reglementat de lege! ca ii zice taxi ,uber sau oricum altfel toti sa respecte legea si sa plateasca taxele datorate statului!
cosmin_69
cosmin_69, Curtea de Arges, Arges
19 comentarii 7 puncte
24 ian 2019, 12:44
0
Toti trebuie sa traiasca, adica sa manance o paine si poate au si ei partea lor de dreptate, cunosc si taximetristi care au un spirit civic si un bun simt in circulatia rutiera, dar...si aici este un mare dar, sun foarte, foarte putini si rari. In cealalata extrema sunt cei mai multi taximetristi care prin educatia lor lasa de dorit si asta ce vede si in trafic. Pe de alta parte este cunoscut ca taximetristii sunt o ,,specie,, care din pacate nu este pe cale de disparitie ci se inmultesc repede.Ce pot spune? Aceiasi nesimtiti care trec de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze, iti taie calea cand nici nu te astepti (de fapt te astepti la orice de la ei), parcheaza neregulamentar pe unde vor ei(sau le cer clientii), nu se sinchisesc ca aproape te sterg cu masina cand trec pe langa tine s.a.m.d. .....La fel ar fi de spus si despre unii sofer de tir care iarasi din pacate nu prea mai sunt din cei care aveau cu adevarat calitati de soferi profesionisti adevarati de tir, acum vezi pe tiruri niste baietei sau baietasi care merg cu tirurile de parca ar fi la Formula 1, s-ar da cu un ferrari asa de repede merg cu mastodontii lor. Daca mai apuci sa fi cu un autoturism si afara este ninsoare sau a plouat mai consistent, iti umple de mizerie masina toata-toata ca ei deh, se grabesc domle, ii pun patronii sa alerge la destinatie, zic ei ca au un grafic clar stabilit. Stiu ca asa este dar cred sigur ca acele grafice sunt facute in concordanta cu legislatia rutiera si nicidecum sa o incalce..In ce tara traim fratilor? Oare nu este legislatia rutiera aceeasi pentru toti?
Comentează şi tu: