Mercedes nu se mai gandeste la Audi si BMW; vrea sa bata Bentley si Rolls-Royce. Ce dotari de lux pregatesc germanii

Mercedes nu se mai gandeste la Audi si BMW; vrea sa bata Bentley si Rolls-Royce. Ce dotari de lux pregatesc germanii
  • Mercedes lucreaza la o suspensie next level pentru modelele Maybach
  • Acestea vor primi inclusiv un nou mod de condus, destinat soferilor
  • Producatorul german de lux pune la punct si un plan legat de electrificare
Distribuie pe Facebook

Mercedes dezvolta noi tehnologii pentru vedetele gamei. Versiunile Maybach vor primi in urmatoarea perioada de timp o suspensie... next level.

La mai putin de o luna distanta de la premiera mondiala a conceptului Ultimate Luxury, seful departamentului de inginerie al diviziei Mercedes-Maybach a luat parte la o discutie cu jurnalistii publicatiei Autocar.

Jurgen Weissinger a vorbit in special despre tehnologiile care vor echipa viitoarele modele de mare lux ale producatorului german, printre dotarile invocate de catre acesta numarandu-se si o suspensie next level.

Oficialul nu a oferit si alte informatii cu privire la subiectul in cauza, exceptand faptul ca vom avea de-a face cu o versiune imbunatatita a actualului Magic Body Control - care va folosi o noua camera de filmat.

Totodata, specialistii diviziei Mercedes-Maybach mai lucreaza si la un mod special de condus, in cadrul caruia schimbarile de viteza vor deveni o raritate, dupa cum sustine insusi seful departamentului de inginerie.

Nici de-aceasta data Jurgen Weissinger nu a vrut sa intre in detalii, ci a schimbat imediat subiectul; ocazie cu care am aflat ca viitoarele modele de mare lux ale producatorului german ar putea fi electrificate.

Un alt subiect dezbatut alaturi de jurnalistii publicatiei Autocar este cel legat de o potentiala varianta de productie a conceptului Ultimate Luxury: berlina cu garda la sol va deveni realitate doar daca publicul o va cere.

Pana cand va lua o decizie cu privire la subiectul cu pricina, conducerea diviziei Mercedes-Maybach va lansa un concurent pentru Bentley Bentayga si Rolls-Royce Cullinan pe platforma actualului GLS, spun zvonurile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2018