Arata de milioane, dar costa o nimica toata. In plus, primii clienti primesc o reducere consistenta

Arata de milioane, dar costa o nimica toata. In plus, primii clienti primesc o reducere consistenta
  • Arata de milioane, dar costa o nimica toata
  • In plus, primii clienti primesc o reducere consistenta
Distribuie pe Facebook

Tapiteria realizata partial din piele, dar si jantele pe 17 inch, display-ul central de aproximativ 20 de centimetri si luminile de zi cu tehnologie LED sunt standard.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai noua versiune de echipare a subcompactei Kia Stonic a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. Disponibila la preturi incepand de la 18.885 de euro, fara a lua in calcul reducerea de 1.000 de euro pe care clientii o vor primi pentru o anumita perioada de timp, varianta comercializata sub denumirea de GT Line se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, plus jantele pe 17 inch.

Seria vestilor bune continua in cabina, acolo unde viitorii pasageri vor descoperi inclusiv o tapiterie realizata partial din piele sintetica, la randul ei oferita fara niciun fel de cost suplimentar.

Kia Stonic GT Line

Dotarea standard specifica noii Kia Stonic GT Line mai cuprinde, de asemenea, si un display central cu diagonala de aproximativ 20 de centimetri, dar si lumini de zi cu tehnologie LED. De pe lista ingredientelor care compun reteta vanduta la preturi incepand de la 18.885 de euro nu lipsesc insa nici aerul conditionat, senzorii de parcare, pilotul automat, geamurile electrice, volanul multifunctional cu trei spite, franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare.

In ceea ce priveste lista cu motorizari disponibile, meniul din cazul de fata propune o singura optiune: un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 998 de centimetri cubi, pe scurt.

Cunoscuta sub numele de 1.0 T-GDi, respectiva unitate este oferita in nenumarate versiuni si configuratii, daca este sa intram mai adanc in detalii. Mai precis, clientii proaspat lansatei variante de echipare Kia Stonic GT Line vor putea comanda propulsorul anterior mentionat cu sau fara tehnologie MHEV, cu 100 sau 120 CP in compartimentul motor, cu o transmisie manuala in sase rapoarte sau o automata in sapte trepte, de tip DCT, in functie de preferinte personale si alte variabile.

Kia Stonic GT Line

Kia Stonic GT Line

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2020