Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Masina vanduta in Romania cu doar 13.709 euro a primit mai multe imbunatatiri

Arata de milioane, dar costa o nimica toata. Masina vanduta in Romania cu doar 13.709 euro a primit mai multe imbunatatiri
  • Arata de milioane, dar costa o nimica toata
  • Masina vanduta in Romania cu doar 13.709 euro a primit mai multe imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Printre acestea se numara inclusiv o motorizare turbo cu tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti, plus un nou display central cu touchscreen si diagonala de opt inch.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania incepand cu a doua jumatate a anului 2017, la preturi (de lista) care pornesc de la putin peste 13.700 de euro, prima generatie a subcompactei Kia Stonic a primit de curand unele imbunatatiri. Seria vestilor bune debuteaza cu mai multe optiuni proaspete in materie de jante, plus culori pentru caroseria in cinci portiere, pe cand la interior... ei bine, clientii vor descoperi chiar si un display (central) mai mare comparativ cu cel de acum, potrivit informatiilor date publicitatii.

Kia Stonic 2021

Pe langa modificarile de la nivel exterior, respectiv din cabina, oficialii companiei producatoare mai anunta mai vorbesc si despre o noua motorizare: un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de un litru si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti, oferit in doua configuratii diferite, atat intr-o versiune de numai 100 CP, cat si intr-o varianta cu 120 CP sub capota.

Totodata, unitatea 1.0 T-GDi deja existenta este livrata acum alaturi de o transmisie manuala in sase rapoarte si, optional, impreuna cu o cutie automata, de tip DCT, in sapte trepte de viteza. Propulsorul aspirat de 1.2 dezvolta in continuare 84 CP, insa lista imbunatatirilor aduse primei generatii a subcompactei Kia Stonic mai cuprinde si faruri Full-LED, un display de 4.2 inch si inalta rezolutie pentru computerul de bord, plus sistem de infotainment regandit si chiar asistent pentru recunoasterea ciclistilor, conform comunicatului de presa.

Startul vanzarilor versiunii prezentate in cursul de astazi a fost programat pentru cel de-al treilea trimestru al anului 2020, cu importanta mentiune ca informatiile oficiale cu privire la preturile de lista lipsesc cu desavarsire din peisaj la momentul de fata, drept pentru care vom reaminti ca actuala versiune porneste de la 13.709 euro - inainte de reducerile curente.

Kia Stonic 2021

Kia Stonic 2021

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 August 2020