Au fotografiat-o in curtea dealear-ului, complet necamuflata. Uite cum arata pe viu noua masina cu tractiune fata de la BMW

Au fotografiat-o in curtea dealear-ului, complet necamuflata. Uite cum arata pe viu noua masina cu tractiune fata de la BMW
  • Primul BMW X2 din istorie a debutat la sfarsitul anului trecut
  • In Europa, gama de motorizari cuprinde cinci unitati diferite
  • Pretul de vanzare pentru Romania porneste de la 39.270 de euro
Distribuie pe Facebook

Pana nu cu mult timp in urma, "BMW" si "tractiune fata" se bateau cap in cap. De ceva vreme insa, tot mai numeroase sunt automobilele companiei bavareze care adopta formula FWD.

Incercarile celor de la BMW de a prinde din urma Mercedes la nivel de vanzari au adus in gama companiei bavareze mai multe automobile cu tractiune fata ca oricand. Unul dintre acestea este modelul X2, o varianta ceva mai sportiva a noului X1.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, membrul cu numarul sase al gamei de SUV-uri si crossovere din Munchen iese in evidenta printr-un aspect impozant, cu blocuri optice supradimensionate si spoilere agresiv stilizate.

Un alt element interesant de design il reprezinta logo-ul BMW de la nivelul montantilor posterior, detaliu pe care l-am mai vazut si in trecut, la modele precum 2000 CS sau 3.0 CSL. De cealalta parte, interiorul este de X1, fara prea mari modificari...

Cat despre motorizarile disponibile, clientii din SUA pot opta momentan doar pentru un benzinar turbo de doi litri si aproape 230 CP. In cazul de fata, automobilul bavarez ofera in standard o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Daca aruncam o privire asupra pietei din Europa, situatia sta complet diferit. In Germania, de exemplu, versiunea xDrive 28i despre care discutam anterior nici macar nu este comercializata in prezent, dar acest lucru s-ar putea schimba ulterior.

Pana atunci, noul X2 pune pe tava doua variante pe benzina si trei pe motorina. Vorbim astfel despre puteri maxime cuprinse intre 140 si 231 CP, livrate fie numai puntii fata, fie tuturor celor patru roti - de transmisii manuale sau automate.

La nivelul tarii noastre, crossover-ul companiei bavareze se vinde in trei formule mari si late: sDrive 20i, xDrive 20d si xDrive 25d. Preturile pornesc de la 39.270 de euro si ajung pana la 43.649 de euro, in conditiile in care nu discutam si despre optionale.

BMW X2 in SUA

BMW X2 in SUA

BMW X2 in SUA

BMW X2 in SUA

BMW X2 in SUA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW X2 in SUA
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2018