Cea mai asteptata masina a anului s-a lansat si in Romania. Uite cat costa noul Volkswagen Passat!

Cea mai asteptata masina a anului s-a lansat si in Romania. Uite cat costa noul Volkswagen Passat!
  • Noul Volkswagen Passat s-a lansat si in Romania
  • Pretul masinii germane pleaca de la 27.559 de euro
  • Viitorul client are de ales intre trei motoare
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, clientii vor avea de ales intre doar doua versiuni de echipare si trei variante diferite de motorizare.

La mai bine de patru luni de la prima sa aparitie in fata publicului larg, din cadrul celebrului Geneva International Motor Show, noul Volkswagen Passat a fost lansat si pe piata auto din Romania. Potrivit configuratorului oficial, preturile pornesc de la 27.559 de euro, cu versiunea de baza propunand un motor diesel de 1.6 litri si 120 de cai putere.

De altfel, cel mai ieftin model din gama se mai poate lauda si cu o cutie automata de tip DCT, plus jante din aliaj usor cu diametrul de 16 inch, blocuri optice cu tehnologie LED sau instalatie de aer conditionat.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Meniul standard specific variantei entry-level a masinii germane continua cu pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta si asistentul pentru schimbarea benzii de mers. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, printre multe altele, si senzorii de parcare fata / spate, bancheta cu spatar rabatabil asimetric ori sistemul audio cu opt difuzoare.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Volkswagen Passat mai poate fi comandat si in compania unui diesel de 2.0 litri, cu una sau doua turbine, care dezvolta fie 190, fie 240 de cai putere.

Singura optiune pe benzina consta, momentan, intr-o unitate cu aceeasi capacitate cilindrica de doi litri, disponibila la randul ei in doua versiuni diferite de performanta. Altfel spus, clientii vor avea de ales intre un model de 190 CP si altul cu 272 CP, ambele cuplate la o cutie automata de tip DCT, insa numai cel din urma cu 4Motion in standard.

Pentru amatorii de break-uri, bifarea caroseriei in cinci portiere face ca pretul de pornire sa creasca cu o suma de peste 1.100 de euro, pana la un total de 28.717 euro, se mai arata in configuratorul oficial.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe