Cea mai noua masina cu tractiune fata de la BMW este acest superb coupe cu patru usi

Cea mai noua masina cu tractiune fata de la BMW este acest superb coupe cu patru usi
  • BMW anunta debutul primului Seria 2 Gran Coupe din istorie
  • Noul model concureaza impotriva celebrului CLA de la Mercedes
  • Meniul initial cuprinde doua benzinare si un singur diesel
Distribuie pe Facebook

Anuntat oficial chiar in cursul serii de ieri, primul Seria 2 Gran Coupe din istorie are ca principal rival modelul CLA de la Mercedes-Benz.

La mai bine de sase luni de la inceperea campaniei de teasing, BMW a pus capat asteptarii si a publicat la inceputul acestei saptamani toate materiale referioare la coupe-ul cu patru usi construit pe platforma noului Seria 1.

Comercializat sub denumirea de Seria 2 Gran Coupe, automobilul in cauza are o lungime de peste 4.5 metri si vine sa concureze modelul CLA de la Mercedes.

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

In versiunea de baza 218i, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri, care distribuie puntii fata (prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte) undeva in jurul a 140 CP si 220 Nm.

Singurul motor diesel oferit la momentul lansarii se lauda cu patru pistoane, doua turbine si capacitatea de 1.995 de centimetri cubi, spun oficialii de la BMW.

Primul 220d Gran Coupe din istorie mizeaza la randul lui pe un sistem de tractiune fata, insa livrarea celor 190 de cai putere (si 400 de Nm, in cazul in care te intrebai) catre roti se face exclusiv printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Automobilul care concureaza modelul CLA de la Mercedes va mai fi disponibil la vanzare si intr-o varianta de performanta insotita de indicativul M235i xDrive.

Este modul prin care BMW spune ca fisa tehnica include un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care pune la dispozitia ambelor punti o serie de valori maxime precum... 306 CP si 450 de Nm, evident.

Din punct de vedere estetic, primul Seria 2 Gran Coupe din istorie se remarca printr-un design familiar, inspirat de celelalte coupe-uri in patru portiere.

La nivel tehnologic, seria vestilor bune cuprinde diferite sisteme de asistenta activa, plus instrumente de bord digitale, faruri Full-LED, camera pentru marsarier, compatibilitate cu aplicatia Apple CarPlay, cheie digitala s.a.m.d.

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (123) Poze BMW Seria 2 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2019