Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota si face suta in numai 6.7 secunde, insa nu consuma decat 1.3%

Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota si face suta in numai 6.7 secunde, insa nu consuma decat 1.3%
  • Cea mai noua masina lansata in Romania are 245 de cai sub capota si face suta in numai 6.7 secunde, insa nu consuma decat 1.3%
  • In plus, lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, faruri cu LED, plus ceasuri de bord digitale
Distribuie pe Facebook

In plus, lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, faruri cu LED, plus ceasuri de bord digitale.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de noua luni si jumatate, la inceputul anului 2020, cea mai recenta generatie a compactei comercializate sub denumirea de SEAT Leon se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de inalta performanta Cupra, lansata, de curand, si in Romania.

Oferita la preturi incepand de la putin peste 40.800 de euro, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie PHEV, compus dintr-o motorizare 1.4 TSI si o unitate electrica cu baterie de 13 kWh.

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

Solutia cu pricina se traduce printr-o putere totala de pana la 245 CP, plus un cuplu maxim de 400 CP, valori livrate exclusiv rotilor de pe puntea fata prin intermediul unei transmiii automate cu sase rapoarte si dublu ambreiaj. Astfel, actualul varf al gamei SEAT Leon 4 poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 6.7 secunde, dupa cum precizam si anterior.

Aceeasi masina cu propulsie de tip plug-in hybrid mai are trecute, in a sa fisa cu specificatii tehnice, atat o viteza de top de 225 km/h, cat si un consum mediu de carburant care variaza intre 1.3 - 1.4 litri la 100 de kilometri.

Cea mai recenta generatie a compactei comercializate sub denumirea de SEAT Leon se mai bucura, in versiunea de inalta performanta Cupra, si de spoilere fata / spate agresiv stilizate sau praguri laterale proeminente. Seria vestilor bune continua la nivelul listei cu dotari si echipamente standard, acolo unde respectiva varianta anunta si faruri cu LED ori jante pe 19".

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Cupra Leon - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2020