Concureaza cu S-Class, dar costa cu 20.000 de dolari mai putin. In plus, are 365 CP sub capota

Concureaza cu S-Class, dar costa cu 20.000 de dolari mai putin. In plus, are 365 CP sub capota
  • Noul Genesis G90 Facelift porneste in SUA de la putin peste 72.000 de dolari
  • Versiunea entry-level a limuzinei sud-coreene vine cu 365 CP sub capota
  • Meniul disponibil cuprinde inclusiv AWD si scaune multifunctionale
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o lunga lista de dotari standard si optionale, menite sa asigure un maximum de confort. Indiferent de locul ocupat la interior.

Lansata pe piata in urma cu aproape patru ani, prima generatie a limuzinei Genesis G90 a primit de curand un binemeritat facelift. Disponibila la vanzare in schimbul unei sume care depaseste - doar cu putin, ce este drept - pragul celor 72.000 de dolari, versiunea mult imbunatatita a navei amiral sud-coreene este cu peste 20.000 de dolari mai ieftina decat varianta de baza a gamei Mercedes S-Class.

Pentru banii platiti, clientii primesc o motorizare V6 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 3.3 litri, care dezvolta undeva in jurul a 365 de cai putere, potrivit informatiilor date publicitatii.

In configuratia de top, noul Genesis G90 Facelift mizeaza pe un benzinar aspirat cu opt cilindri, de cinci litri si aproximativ 420 CP, promit oficialii diviziei de lux a companiei Hyundai. O cutie automata cu opt rapoarte este oferita in pachetul de baza - indiferent de sistemul de propulsie pentru care cumparatorul opteaza, in timp ce lista cu dotari care costa in plus cuprinde inclusiv tractiune integrala.

Ramanem la capitolul echipamente disponibile si precizam ca aceeasi nava amiral a sud-coreenilor se mai poate lauda, fie in standard, fie optional, si cu alte ingrediente magice, menite sa...

... asigure un maximum de confort pe parcursul calatoriei, indiferent de locul ocupat la interior. Mai precis, versiunea mult imbunatatita a limuzinei Genesis G90 beneficiaza de tapiterie din piele fina, ornamente din lemn masiv, cusaturi realizate sub forma de carouri, scaune fata / spate cu multiple functii, display central cu diagonala de 12.3 inch, suspensie adaptiva, 17 difuzoare de inalta fidelitate etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2020