Concureaza cu Seria 5, dar costa cu 15.000 de dolari mai putin. In plus, e singura masina din segment care ofera aceasta dotare

Concureaza cu Seria 5, dar costa cu 15.000 de dolari mai putin. In plus, e singura masina din segment care ofera aceasta dotare
  • Cadillac anunta pretul primei generatii a modelului CT5
  • Automobilul american porneste de la doar 37.890 de dolari
  • Modelul de baza ofera un motor turbo de doi litri si 240 CP
Distribuie pe Facebook

Propulsia versiunii de baza este asigurata de o motorizare turbo de doi litri si aproape 240 de cai putere, reiese din primele informatii oficiale date publicitatii.

Anuntata in urma cu exact patru luni, chiar la inceputul acestei primaveri, prima generatie a modelului Cadillac CT5 vine sa inlocuiasca vechiul CTS si, cel putin din punctul de vedere al dimensiunilor, sa concureze noul (BMW) Seria 5.

Spre deosebire insa de automobilul companiei bavareze, sedanul dezvelit in premiera publica cu ocazia evenimentului New York Motor Show 2019 vine cu un pret de pornire de numai 37.890 de dolari.

Ca o comparatie, cel mai ieftin BMW Seria 5 de generatie G30 se vinde peste Ocean, pe piata din Statele Unite ale Americii, in schimbul unei sume minime de 53.400 de dolari, dupa cum este cazul versiunii entry-level 530i.

In ceea ce priveste configuratia de baza a noului Cadillac CT5, aceasta cuprinde o unitate turbo de doi litri si 240 de cai putere, cuplata la o cutie automata cu zece rapoarte - o premiera pentru segment.

Tot in standard sunt oferite si franarea autonoma de urgenta cu functie de detectare a pietonilor, camera HD pentru marsarier, dar si sistemul de infotainment cu display de zece inch sau butonul pentru pornirea motorului.

Potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii, sedanul companiei americane poate fi comandat inclusiv intr-o varianta cu tractiune integrala si, ulterior, chiar si alaturi de alte propulsoare (pe benzina).

Cadillac CT5

Cadillac CT5

Cadillac CT5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cadillac CT5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2019