Concurentul lui Passat a primit o noua generatie. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Concurentul lui Passat a primit o noua generatie. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Kia publica primele detalii si imagini cu noua generatie Optima
  • Masina sud-coreeana adopta un stil specific fastback-urilor
  • Lansarea pe piata are loc cel mai devreme chiar luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Lansarea vine la doar cateva saptamani dupa ce compania-sora a prezentat in fata lumii intregi propria alternativa la modelul german.

Intr-o miscare absolut surprinzatoare pentru industria auto, compania Kia a publicat primele fotografii si informatii oficiale cu privire la cea de-a cincea generatie a celebrei Optima. Masina care concureaza impotriva unor nume precum Volkswagen Passat adopta in premiera o silueta specifica automobilelor de tip fastback, ce-i va permita sa se remarce numaidecat in marea de berline banale.

Pe langa caroseria care se poate lauda cu o linie alungita a plafonului, plus un set de blocuri optice cu design atipic, alternativa sud-coreenilor la modelul german anunta inclusiv o lungime de peste 4.9 metri, dar si jante de pana la 19 inch.

Kia Optima K5

Kia Optima K5

Din pacate, imaginile interioare lipsesc la momentul de fata din peisaj, insa o schita data anterior publicitatii scotea la iveala o configuratie cu doua display-uri supradimensionate la nivelul plansei de bord. Unul dintre ecranele respective vine cu rolul de a afisa acum-popularele ceasuri digitale, in timp ce al doilea insoteste sistemul de infotainment, controlat aparent prin intermediul unui joystick.

Un mare mister il reprezinta, de asemenea, si unitatile ce compun gama de motorizari, drept pentru care ne vedem nevoiti sa amintim ca actuala generatie a celebrei Kia Optima este oferita exclusiv in compania unor propulsoare I4.

Conform comunicatului de presa publicat astazi, noua alternativa la germanul Volkswagen Passat va ajunge la vanzare, cel putin pe piata auto din Coreea de Sud, chiar inainte de sfarsitul acestui an. Jumatatea modelului Hyundai Sonata, prezentata in detaliu cu doar cateva saptamani in urma, urmeaza sa ajunga peste cateva luni si in showroom-urile din America de Nord, dar si Europa.

Kia Optima K5

Kia Optima K5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia Optima K5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2019