Concurentul lui Volkswagen Passat s-a lansat si pe piata din Romania. Noul model nu ofera decat motorizari diesel

Concurentul lui Volkswagen Passat s-a lansat si pe piata din Romania. Noul model nu ofera decat motorizari diesel
  • Noul Ford Mondeo Facelift se vinde in Romania la preturi incepand de la 25.950 de euro
  • Concurentul lui Volkswagen Passat ofera un motor diesel de doi litri si 150 sau 190 de cai putere
  • Singurul propulsor pe benzina disponibil este parte a unui sistem hibrid cu 187 CP in total
Distribuie pe Facebook

Ce este drept, clientii vor avea la dispozitie si un sistem de propulsie hibrid, care foloseste un benzinar aspirat cu capacitatea de doi litri.

Lansat fara prea mare tam-tam chiar la inceputul acestui an, noul Ford Mondeo Facelift ajunge in Romania la preturi incepand de la aproape 26.000 de euro. In versiunea de baza, concurentul lui Volkswagen Passat mizeaza pe o motorizare diesel de doi litri si 150 de cai putere, livrata la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Potrivit configuratorului oficial, echiparea standard cuprinde inclusiv proiectoare de ceata, stopuri cu tehnologie LED, climatizare automata, geamuri fata si spate cu actionare electrica, oglinzi incalzite, dar si instalatie audio cu opt difuzoare.

Noul Ford Mondeo Facelift

Contracost, clientii pot opta si pentru jante din aliaj cu diametrul de pana la 17", geamuri fumurii sau faruri automate. Totodata, in plus costa si trapa panoramica, display-ul central cu diagonala de opt inch, camera video pentru marsarier, cruise crontrol-ul cu limitator de viteza, sistemul de parcare perpendicular si paralel, iar lista poate continua la nesfarsit.

In functie de echiparea aleasa, noul Ford Mondeo Facelift mai este comercializat pe piata din Romania si in compania unui diesel de doi litri si 190 de cai putere, oferit exclusiv alaturi de o cutie automata si, optional, cu tractiune integrala.

Singurul benzinar disponibil, un aspirat de doi litri, face parte dintr-un sistem de propulsie hibrid care mai cuprinde si un motor electric alimentat de o baterie cu capacitatea de 1.4 kWh. Servit in aceasta configuratie, concurentul lui Volkswagen Passat promite atat o putere maxima de 187 de cai, cat si un consum mediu de carburant de 4.2 litri la 100 de kilometri.

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul Ford Mondeo Facelift

Noul Ford Mondeo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Noul Ford Mondeo Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2019