Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Daca n-ai bani de BMW X6, asta e masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister.

Ultima jumatate a verii marcheaza debutul unui nou automobil marca Fiat, celebrul constructor italian publicand in cursul zilei de astazi, cu numai cateva clipe in urma, primele imagini si detalii ale modelului programat sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, sub denumirea de Fastback. Destinat exclusiv pietelor din America Latina - precum Brazilia sau Argentina, respectivul autoturism ia forma unui SUV cu alura de Coupe, lista atractiilor principale continuand, la nivelul pachetului exterior, cu grila supradimensionata a radiatorului, cu spoilerul fata acompaniat de multiple prize de aer, atat verticale, cat si orizontale, cu aripile laterale proeminente, jantele din aliaj cu design unic, plafonul contrastant si, mai mult ori mai putin surprinzator, cu difuzorul spate atent sculptat.

Fiat Fastback - Primele poze de la exterior

Din pacate, comunicatul oferit presei nu face nicio referire cu privire la meniul de la interior, insa este de asteptat ca printre dotarile si echipamentele puse la dispozitia clienitlor sa isi faca loc inclusiv un display central cu o diagonala de aproximativ 10 inch, cumparatorii putand sa experimenteze, de ce nu, si o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, dar si instrumente de bord digitale.

O alta necunoscuta uriasa consta in optiunile caracteristice gamei de motorizari, cu mentiunea ca ultimele zvonuri si speculatii anunta ca prima generatie a vehiculului comercializat de Fiat sub numele de Fastback va fi disponibila si intr-o versiune 1.0 turbo - cu trei cilindri in linie si o putere maxima de 130 de cai. Persoanele dornice sa experimenteze respectivul produs al companiei italiene vor putea opta - se pare, si pentru o varianta insotita de un I4 aspirat, cu o capacitate de 1.3 litri si undeva in jurul a 107 CP, o transmisie manuala cu un numar de sase rapoarte sau, optional, o cutie cu variatie continua urmand sa compleze, impreuna cu un sistem FWD, daca mai trebuia cumva precizat, fisa cu specificatii de ordin tehnic, celelalte date lipsind cu desavarsire, in prezent.

Fiat Fastback - Primele poze de la exterior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 August 2022