Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti...
  • ... asta e masina ta
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, seria principalelor necunoscute continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, cu optiunile gamei de motorizari.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sase ani si trecuta relativ recent, in 2018, printr-un facelift major, prima generatie a limuzinei cunoscute sub numele de Genesis G90 se pregateste sa paraseasca definitiv linia de productie. Ce e drept, conducerea diviziei de lux a companiei Hyundai nu planuieste sa renunte definitiv la gama proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 7, Audi A8 si - nu in ultimul rand, Mercedes S-Class.

Ba dimpotriva, asa cum o demonstreaza inclusiv urmatoarele sase imagini oficiale, publicate zilele acestea, ce surprind noua propunere, in materie de design exterior, a masinii mentionate si anterior, in randurile de mai sus.

Genesis G90

Oferita in doua arome diferite, atat intr-o versiune normala, cat si intr-o varianta cu ampatament marit, mai spatioasa cu circa 190 de milimetri, potrivit unui comunicat de presa, viitoarea generatie a limuzinei cunoscute sub numele de Genesis G90 se remarca numaidecat prin blocurile optice frontale duble, o caracteristica intalnita si la semnalizatoarele laterale. Din peisaj nu lipsesc nici jantele uriase din aliaj sau - in partea din spate a caroseriei, stopurile angulare.

Reteta specifica departamentului interior nu reprezinta decat un mare mister, insa e de asteptat ca respectiva reteta sa cuprinda inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, scaunele multifunctionale si asa mai departe.

Lista principalelor necunoscute continua cu gama de motorizari, nenumarate surse sugerand ca viitoarea generatie a limuzinei cunoscute sub numele de Genesis G90 se va bucura si de un benzinar V6 twin-turbo. Noua propunere a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 7, Audi A8 si - nu in ultimul rand, Mercedes S-Class ar putea miza si pe un sistem de propulsie electric, judecand dupa ultimele lansari ale diviziei de lux de la Hyundai.

Genesis G90

Genesis G90

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Genesis G90
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2021