Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are jante pe 20 de inch si scaune ventilate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central de 13.2 inch. Plus o suspensie adaptiva.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la inceputul lui 2019, prima generatie a gamei comercializate de compania Lincoln sub numele de Corsair a primit, de curand, un binemeritat facelift. Anuntata recent - chiar zilele acestea, versiunea imbunatatita a SUV-ului lansat pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC se remarca printr-un nou design la nivelul partii frontale, in timp ce partea din spate a caroseriei cu cinci portiere in echipare a scapat, prin comparatie, fara niciun fel de modificare semnificativa.

Lincoln Corsair Facelift

Lincoln Corsair Facelift

Lincoln Corsair Facelift

Lista atractiilor exterioare se incheie cu jantele restilizate din aliaj - acompaniate de un diametru de pana la 20 de inch, pe cand reteta caracteristica departamentului interior cuprinde inclusiv un display central cu o diagonala mai mare decat inainte, de 13.2 inch. Nu lipsesc insa din peisaj - dimpotriva, nici tapiteria realizata din piele, scaunele ventilate, bancheta cu incalzire, instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz sau instalatia audio cu 14 difuzoare semnate de specialistii Revel.

Aceeasi noua varianta a modelului vandut sub denumirea de Lincoln Corsair va mai pune la dispozitia cumparatorilor sai - conform oficialilor producatorului american, si o motorizare turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri, plus 250 CP. Exista - aparent, si o savoare destinata consumatorilor de PHEV-uri, cu respectivul plug-in hybrid mixand o unitate aspirata de 2.5 litri si un motor electric pentru o putere de pana la 266 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei cutii cu variatie continua, potrivit unui comunicat oferit presei de specialitate.

Lincoln Corsair Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Lincoln Corsair Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2022