Daca nu vrei s-auzi de Seria 3 sau C-Class, ASTA e masina ta. Are motor de 325 CAI, scaune ventilate si cutie cu 10 trepte

Daca nu vrei s-auzi de Seria 3 sau C-Class, ASTA e masina ta. Are motor de 325 CAI, scaune ventilate si cutie cu 10 trepte
  • Cadillac publica primele imagini si detalii oficiale ale noului CT4
  • Modelul care concureaza cu BMW Seria 3 ofera pana la 325 CP
  • Sistemul de tractiune integrala se regaseste pe lista cu optionale
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii date publicitatii, startul comenzilor a fost programat pentru ultima parte a acestui an.

Chiar daca a pus capat productiei gamei ATS, Cadillac nu renunta la ideea de a oferi un model care sa concureze impotriva trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class. Astfel intra in scena noul CT4, care va fi comercializat initial in doua versiuni de motorizare - ambele pe benzina.

Respectiva oferta debuteaza cu un propulsor turbo de doi litri si 237 de cai putere, insotit de o cutie automata cu opt trepte de viteza. La polul opus, reteta configuratiei de top include o unitate de 2.7 litri, la randul ei supraalimentare, care produce 309 sau 325 CP - in functie de echipare.

Cadillac CT4

Momentan, Cadillac nu a publicat nicio informatie cu privire la performantele noului CT4, insa mai spune despre viitorul concurent al trio-ului Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class ca are la baza o arhitectura RWD. Pentru cei curiosi, tractiune integrala este optionala si costa in plus.

In ceea ce priveste modul in care livrarea valorilor maxime se face catre roti, reamintim de cutia automata cu opt rapoarte a varianta cu motor de 2.0 litri. De cealalta parte, modelul de 2.7 litri se poate lauda cu serviciile unei transmisii in zece trepte de viteza, precizeaza oficialii companiei.

Si daca tot suntem la capitolul dotari, trebuie mentionat ca noul Cadillac CT4 dispune de jante pe 17 inch, climatizare automata si camera pentru marsarier inclusiv in versiunea de baza. Variantele superioare de echipare se bucura si de scaune cu actionare electrica sau tapiterie din piele.

Dupa cum precizam si anterior, concurentul trio-ului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class va fi disponibil la vanzare in ultima parte a acestui an. Preturile raman un mister, dar presa de peste Ocean se asteapta la sume care sa depaseasca pragul celor 30.000 de dolari.

Cadillac CT4

Cadillac CT4

Cadillac CT4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Cadillac CT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2019