DACIA a publicat primele clipuri video cu NOILE LOGAN, SANDERO si SANDERO STEPWAY

DACIA a publicat primele clipuri video cu NOILE LOGAN, SANDERO si SANDERO STEPWAY
  • Dacia a publicat primele clipuri video cu noile Logan, Sandero si Sandero Stepway
  • Cele trei masini ale companiei de la Mioveni nu vor oferi nici macar un singur motor diesel
Distribuie pe Facebook

Pentru prima data in istorie, cele trei masini ale companiei cu sediul la Mioveni nu vor oferi nici macar un singur motor diesel.

La numai o singura zi de la publicarea primelor detalii si imagini oficiale, Dacia a dat publicitatii mai multe clipuri video cu noile Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cele trei masini ale companiei cu sediul la Mioveni, dupa cum precizam si anterior, nu vor oferi nici macar un singur motor diesel, clientii urmand a fi intampinat de o lista cu optiuni formata exclusiv din propulsoare pe benzina - cu trei cilindri in linie.

Oferta disponibila debuteaza cu un propulsor aspirat de 1.0 litri si 65 de cai putere, pe care compania Dacia il va comercializa doar sub capota noilor Logan si Sandero, impreuna cu o transmisie manuala in cinci trepte de viteza.

Urmatoarea pe lista, motorizarea turbo de 0.9 litri si 90 de cai putere se va regasi si in reteta versiunii Sandero Steway - alaturi de o manuala cu sase rapoarte sau, optional, o automata de tip CVT, potrivit primelor detalii si imagini oficiale. Lista cu optiuni a celor trei masini de la Mioveni se incheie cu o unitate turbo de 1.0 litri si 100 de cai putere, cu o cutie manuala in sase trepte, ce poate fi alimentat si cu GPL.

Dupa cum afirmam inclusiv anterior, chiar in prima parte a zilei de ieri, noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au crescut simtitor in lungime, capitol la care intalnim valori precum 4.396, 4.088, respectiv 4.099 milimetri.

Seria vestilor bune continua la nivelul echipamentelor de siguranta, cele trei masini ale companiei cu sediul la Mioveni pregatindu-le clientilor si franare autonoma de urgenta, plus asistent pentru monitorizarea unghiului mort. Printre dotarile oferite se mai numara si un total de sase airbag-uri, jante de 16 inch, faruri cu LED, trapa cu actionare electrica, camera pentru marsarier, senzori de parcare fata / spate etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe