De astazi se vinde si in Romania. Motorul diesel cu doua turbine, tapiteria din piele si tractiunea integrala sunt standard

  • Noul Volvo XC90 Facelift porneste in Romania de la 63.500 euro
  • Versiunea de baza propune un sistem de propulsie micro-hibrid
  • Meniul standard cuprinde inclusiv piele si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Alte echipamente oferite fara costuri suplimentare includ o cutie automata cu opt rapoarte, instrumente de bord digitale, plus jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch.

Prezentat cu surle si trambite in urma cu aproape jumatate de an, la sfarsitul lunii februarie, noul Volvo XC90 Facelift poate fi comandat in cele din urma si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la 63.500 de euro, potrivit informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

Comercializat sub indicativul B5, cel mai ieftin model din gama se bucura de serviciile unui sistem micro-hibrid, care graviteaza in jurul unui propulsor diesel cu doua turbine, de 1.969 cmc si 235 de CP.

Inutil de mentionat, livrarea valorilor maxime se face catre ambele punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in putin peste sapte secunde si jumatate, in timp ce viteza de top se ridica la 220 de kilometri pe ora.

Acum, daca vine vorba despre lista cu echipamente oferite in standard, inclusiv varianta de baza a noului Volvo XC90 Facelift se poate lauda cu jante pe 19 inch, tapiterie din piele si ceasuri de bord digitale.

Situatia se repeta in cazul climatizarii automate, a scaunelor fata cu reglare electrica si farurilor LED. Meniul de 63.500 de euro continua cu sistemul Adaptive Cruise Control, functia Lane Keeping Aid, hayon-ul electric, bancheta spate rabatabila, luminile ambientale s.a.m.d.

La final, precizam ca cel mai ieftin model pe benzina este celebrul T5 (63.730 de euro), al carui 2.0 turbo pune si de-aceasta data la dispozitia ambelor punti, tot prin intermediul unei cutii automate, 250 CP.

Din seria unitatilor propuse de noul Volvo XC90 Facelift, mai enumeram versiunea T6 (motor pe benzina cu turbina si compresor, de 310 CP, disponibil de la 67.720 de euro), dar si varianta T8. Aceasta din urma pleaca de la 82.760 de euro si promite un sistem hibrid de 390 CP.

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Noul Volvo XC90 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Noul Volvo XC90 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2019