Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Skoda are motor turbo de 245 CP si tractiune integrala in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Skoda are motor turbo de 245 CP si tractiune integrala in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de la Skoda are motor turbo de 245 CP si tractiune integrala in standard
Distribuie pe Facebook

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite si farurile cu matrice de LED-uri, climatizarea cu reglare automata a temperaturii pe doua zone sau scaunele fata cu functie de incalzire, printre multe altele.

Prezentata publicului larg chiar la inceputul acestui an, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Skoda sub denumirea de Kodiaq RS a fost lansata zilele acestea si pe piata auto din Romania. La preturi care pornesc de la peste 43.000 de euro, conform configuratorului oficial.

In schimbul respectivei sume de bani, noua masina ofera o motorizare turbo de 2.0 litri si 245 de cai, pe benzina, asociata atat unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cat si unui sistem inteligent de tractiune integrala.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda nu a publicat anterior niciun fel de informatie sau detaliu oficial cu privire la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, insa acesta nu ar trebui sa depaseasca, cu mult, sase secunde. Viteza maxima urca pana la 234 km/h, conform configuratorului oficial.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta dotarea standard extrem de bogata, noua masina oferind si faruri cu matrice de LED-uri, plus climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone si scaune fata cu functie de incalzire.

Totodata, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Skoda sub denumirea de Kodiaq RS mai dispune si de jante pe 20", sistem audio Canton, instrumente de bord digitale, radio Bolero cu display de opt inch. Din peisaj nu lipsesc nici senzorii de parcare, conform configuratorului oficial.

Optional, contracost, noua masina ofera si vopsea metalizata, un al treilea rand de scaune, camera video pentru mersul cu spatele, volan incalzit, trapa panoramica, carlig de remorcare rabatabil si alte cateva echipamente / accesorii.

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Skoda Kodiaq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq Facelift
mai multe