Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina japoneza porneste de la 18.550 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina japoneza porneste de la 18.550 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina japoneza porneste de la 18.550 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un sistem multimedia cu display de aproximativ sapte inch.

Prezentata publicului larg in ultima jumatate a anului precedent, prima generatie a masinii oferite de Suzuki sub numele de S-Cross a fost lansata recent, zilele trecute, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la circa 18.550 de euro.

Sub capota, clientii nu au la dispozitie decat o singura motorizare, japonezii venind cu un benzinar de 1.4 litri. Cu sistem micro-hibrid pe 48 de volti si undeva in jurul a 129 de cai putere, potrivit companiei producatoare.

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Reteta specifica primei generatii a masinii comercializate de Suzuki sub denumirea de S-Cross continua, pe plan tehnic, cu o transmisie manuala sau una automata, in functie de configuratia aleasa de cumparator. Ambele cutii au sase rapoarte.

Doua optiuni sunt disponibile, in plus, si la nivelul sistemului de tractiune, japonezii oferind si posibilitatea ca livrarea valorilor maxime produse de unitatea precizata si anterior sa se realizeze catre ambele punti. Evident.

Prima generatie a masinii vandute de Suzuki sub numele de S-Cross a mai pregatit, clientilor de pe piata din Romania, si un numar de patru echipari diferite. Botezate Cool, Passion, Spirit si, intr-un final, Luxus, potrivit companiei producatoare.

Lista cu dotari standard cuprinde, si in cazul versiunii de 18.550 de euro, inclusiv un set de faruri cu LED, jante pe 17 inch, aer conditionat cu reglare manuala, multiple airbag-uri. Si un sistem multimedia cu display color.

Suzuki S-Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Suzuki S-Cross
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2022